Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
540yvonne
Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 14. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julia Hamre, MarketingSpidsbergseter Resort Rondane, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. sep. 2020
Takk for din tilbakemelding av oppholdet her hos oss :) Vi setter stor pris på å høre fra gjestene våre, både positive opplevelser og ting vi kan gjøre bedre. Vi opplyser på nettsiden vår om at balkongrommene ikke er delt av med skillevegger ute på balkongdelen, men det står ikke alle andre steder i bookingprosessen så vi forstår at du kan ha gått glipp av dette. Vi beklager at du opplevde byggearbeidet som skymmende for utsikten, her bygges det nye leiligheter som skal stå ferdig i høstferien så vi var nødt til å holde arbeidet i gang også under sommeren.
Vi håper at du ønsker å komme tilbake ved en senere anledning :) kanskje det da kan være med et opphold i nybygget slik at du også kan nyte naturen fra rommet :)
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 371
  • Hotels.com
2.4 km fra Spidsbergseter Resort Rondane
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 331
  • Hotels.com
0.0 km fra Spidsbergseter Resort Rondane
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 095
  • Agoda.com
    kr 1 095
  • ZenHotels.com
15.2 km fra Spidsbergseter Resort Rondane
Gratis parkering
Restaurant
Facade/entrance
kr 2 963
  • Agoda.com
    kr 2 963
22.2 km fra Spidsbergseter Resort Rondane
kr 2 073
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 073
22.4 km fra Spidsbergseter Resort Rondane
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 076
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Agoda.com
    kr 2 076
21.8 km fra Spidsbergseter Resort Rondane
Standard Twin
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 110
  • Hotels.com
22.1 km fra Spidsbergseter Resort Rondane
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
39.3 km fra Spidsbergseter Resort Rondane
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
64.3 km fra Spidsbergseter Resort Rondane
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
60.3 km fra Spidsbergseter Resort Rondane
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Venabygd
Anmeldelser (271)
Filtrer anmeldelser
271 resultater
Vurdering fra reisende
131
98
22
15
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
131
98
22
15
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4045 av 271 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Kom litt tidlig i forhold til avtalt innsjekk, måtte vente litt på rom, men fikk rom før avtalt innsjekk.
Utrolig bra service fra personalet, dette gjelder alle.
Restaurant : vi hadde halvpensjon, og både frokost og middag var veldig bra, 5+
Som vanlig får en de dårligste og mest slitte rommene når en har med hund, men igjen, slik er det uansett selv om en betaler ekstra, og jeg bor over 40 døgn på hotell i året i forbindelse med jobb.
Hunderommene hadde direkte utgang til plen og turområder ++
Litt dårlig renhold i høyden, ventilasjon/ventiler har nok ikke vært vasket på en stund, ellers gode senger, men trange rom.
Imponert over smittevern , og håndtering av dette, dispensere over alt, og personalet var kontinuerlig ute og vasket overflater, samt på en vennlig måte sørget for at nødvendige avstander ble respektert, imponert.
Alt i alt ett meget bra opphold, og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jantmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julia Hamre, Marketing på Spidsbergseter Resort Rondane, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen hjertelig takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding :) Vi setter pris på at du har tatt deg tid til dette! Fantastisk å høre at måltidene, servicen og våre smittevernstiltak opplevdes positivt. Vi videreformidler dette til alle avdelinger. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Et kjempe fint sted, men kun tilrettelagt for sporty ikke røykere. Servicen var stort sett veldig god, men prisene på maten var skyhøye. Vi kommer ikke til å besøke stedet igjen, da vi er røykere og ble henvist til et hjørne med ståplasser som ikke var optimalt for 83 år gamle mamma.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, merethet2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julia Hamre, Marketing på Spidsbergseter Resort Rondane, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Takk for din anmeldelse av besøket her hos oss :) Vi setter pris på tilbakemeldingen og det er hyggelig å se at dere opplevde servicen som veldig god. Vi beklager at dere ikke ønsker å komme tilbake til oss på grunn av røykefasiliteter. Skulle dere endre mening så er dere selvfølgelig velkomne tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2019

Et gammelt hotell som nok trenger å få pussett opp rommene. Men maten her var av meget høy kvalitet. Utrolig godt utvalg. En betjening som virkelig tok vare på sine gjester. Meget god service. Et besøk i Aquavittfjøset ble det også. Morsomt å oppleve for en samler som meg

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Anne P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julia H, Marketing Manager på Spidsbergseter Resort Rondane, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2019

Takk for din tilbakemelding,
Vi setter pris på å høre fra gjestene våre og det er veldig hyggelig å se at du hadde en fin opplevelse hos oss med både mat og betjening. Vi håper at du kommer tilbake flere ganger :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2019 via mobile enheter

Flott beliggenhet langt oppe på fjellet. Gode turmuligheter, men de som har ansvar for skilting på fjelltoppene, bør gå en runde. Savnet skilting på toppen av Veslefjellet, da det var tåkete. Vi fant ruta, men for de som har trøbbel med orientering, kan det by på problemer. Meget god mat, god service og ved å ha lys på alle bord i alle rom, virket det hyttekoselig. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 731kjellb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julia H, Marketing Manager på Spidsbergseter Resort Rondane, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2019

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en hyggelig tilbakemelding fra oppholdet deres , det setter vi stor pris på!
Vi håper på mindre tåke neste gang dere er på tur på fine Venabygdsfjellet :D
Et godt tips er å laste ned appen til Stolpejakten, da man til enhver tid kan se hvor i kartet/området man er, men det kan selvfølgelig ikke være det eneste hjelpemiddelet man har i tilfelle telefonen går tom for batteri. Vi tar det om skilting videre i tilfelle det er noen skilt som mangler.
Velkommen tilbake til oss! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Et følge på 25 feiret 85-årsdag på på hotellet. Utrolig mye feil i booking og tilbud som gjorde at vi først ble krevd for kr. 2500,- mer enn hva vi egentlig skulle. Gjennomgående feil på hva som skulle hvor og det virket som om korrespondanse ikke er grundig gjennomgått og kommunisert til riktige personer. Vi sitter igjen med en generell oppfatning av et slitent hotell som er overpriset. Vårt «familierom» for to voksne og to barn + hund var sørgelig umoderne, lite og hadde ikke rommet hundeburet. Det skal legges til at det var svært godt tilrettelagt for barn. Både i forhold til mat, leker og ikke minst basseng. Det som forøvrig er mest skuffende var handikapprommet til den ene i følget. Det var helt ubrukelig. Rullestolen kom seg ikke inn på badet, kom seg ikke bort til vasken og døren til toalettet kunne ikke lukkes på grunn av stolen ikke gikk inn. Det er helt feil å kalle dette tilpasset handikappede. Det oppleves som uverdig. Etter felles befaring på rommet sammen med personalet ble det innrømmet et avslag på rundhåndete kr. 200,- for tort og svie. En parodi.
Veldig synd for et hotell som ligger i en fantastisk natur i et unikt område.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, 727perivarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julia H, Marketing Manager på Spidsbergseter Resort Rondane, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2019

Hei Per Ivar, takk for din tilbakemelding.
Vi setter stor pris på å få høre fra gjestene våre, både det positive og det vi må få gjort noe med.
Vi må virkelig beklage at dere fikk en slik opplevelse hos oss og vi er som du forhåpentligvis vet, allerede i direkte kontakt med den av dere i følget som bodde på HC-rommet, her blir det selvsagt hele oppholdet betalt tilbake. Foreskrifter for standard på HC-rom forandrer seg gjennom årene og det er ikke å legge skjul på at vi er et eldre hotell hvor ting er bygget etter eldre foreskrifter. Vi kommer selvsagt til å ta tak i dette og utbedre våre HC-rom etter dagens foreskrifter innenfor det tidsrommet som det er satt krav til at dette skal være i orden. Vi kommer også til å innføre bedre rutiner på å informere om dette på forhånd. Vi er glade for at dere opplevde at hotellet var godt egnet for barna både med leker, mat og basseng :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser