Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
ZenHotels.com
Priceline
eDreams
Booking.com
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (232)
Filtrer anmeldelser
232 resultater
Vurdering fra reisende
107
91
18
12
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
107
91
18
12
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 232 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Kom litt tidlig i forhold til avtalt innsjekk, måtte vente litt på rom, men fikk rom før avtalt innsjekk.
Utrolig bra service fra personalet, dette gjelder alle.
Restaurant : vi hadde halvpensjon, og både frokost og middag var veldig bra, 5+
Som vanlig får en de dårligste og mest slitte rommene når en har med hund, men igjen, slik er det uansett selv om en betaler ekstra, og jeg bor over 40 døgn på hotell i året i forbindelse med jobb.
Hunderommene hadde direkte utgang til plen og turområder ++
Litt dårlig renhold i høyden, ventilasjon/ventiler har nok ikke vært vasket på en stund, ellers gode senger, men trange rom.
Imponert over smittevern , og håndtering av dette, dispensere over alt, og personalet var kontinuerlig ute og vasket overflater, samt på en vennlig måte sørget for at nødvendige avstander ble respektert, imponert.
Alt i alt ett meget bra opphold, og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jantmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Julia Hamre, Marketing på Spidsbergseter Resort Rondane, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Tusen hjertelig takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding :) Vi setter pris på at du har tatt deg tid til dette! Fantastisk å høre at måltidene, servicen og våre smittevernstiltak opplevdes positivt. Vi videreformidler dette til alle avdelinger. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Et kjempe fint sted, men kun tilrettelagt for sporty ikke røykere. Servicen var stort sett veldig god, men prisene på maten var skyhøye. Vi kommer ikke til å besøke stedet igjen, da vi er røykere og ble henvist til et hjørne med ståplasser som ikke var optimalt for 83 år gamle mamma.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, merethet2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Julia Hamre, Marketing på Spidsbergseter Resort Rondane, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Takk for din anmeldelse av besøket her hos oss :) Vi setter pris på tilbakemeldingen og det er hyggelig å se at dere opplevde servicen som veldig god. Vi beklager at dere ikke ønsker å komme tilbake til oss på grunn av røykefasiliteter. Skulle dere endre mening så er dere selvfølgelig velkomne tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2019

Et gammelt hotell som nok trenger å få pussett opp rommene. Men maten her var av meget høy kvalitet. Utrolig godt utvalg. En betjening som virkelig tok vare på sine gjester. Meget god service. Et besøk i Aquavittfjøset ble det også. Morsomt å oppleve for en samler som meg

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Anne P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Julia H, Marketing Manager på Spidsbergseter Resort Rondane, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2019

Takk for din tilbakemelding,
Vi setter pris på å høre fra gjestene våre og det er veldig hyggelig å se at du hadde en fin opplevelse hos oss med både mat og betjening. Vi håper at du kommer tilbake flere ganger :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2019 via mobile enheter

Flott beliggenhet langt oppe på fjellet. Gode turmuligheter, men de som har ansvar for skilting på fjelltoppene, bør gå en runde. Savnet skilting på toppen av Veslefjellet, da det var tåkete. Vi fant ruta, men for de som har trøbbel med orientering, kan det by på problemer. Meget god mat, god service og ved å ha lys på alle bord i alle rom, virket det hyttekoselig. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 731kjellb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Julia H, Marketing Manager på Spidsbergseter Resort Rondane, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2019

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en hyggelig tilbakemelding fra oppholdet deres , det setter vi stor pris på!
Vi håper på mindre tåke neste gang dere er på tur på fine Venabygdsfjellet :D
Et godt tips er å laste ned appen til Stolpejakten, da man til enhver tid kan se hvor i kartet/området man er, men det kan selvfølgelig ikke være det eneste hjelpemiddelet man har i tilfelle telefonen går tom for batteri. Vi tar det om skilting videre i tilfelle det er noen skilt som mangler.
Velkommen tilbake til oss! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Et følge på 25 feiret 85-årsdag på på hotellet. Utrolig mye feil i booking og tilbud som gjorde at vi først ble krevd for kr. 2500,- mer enn hva vi egentlig skulle. Gjennomgående feil på hva som skulle hvor og det virket som om korrespondanse ikke er grundig gjennomgått og kommunisert til riktige personer. Vi sitter igjen med en generell oppfatning av et slitent hotell som er overpriset. Vårt «familierom» for to voksne og to barn + hund var sørgelig umoderne, lite og hadde ikke rommet hundeburet. Det skal legges til at det var svært godt tilrettelagt for barn. Både i forhold til mat, leker og ikke minst basseng. Det som forøvrig er mest skuffende var handikapprommet til den ene i følget. Det var helt ubrukelig. Rullestolen kom seg ikke inn på badet, kom seg ikke bort til vasken og døren til toalettet kunne ikke lukkes på grunn av stolen ikke gikk inn. Det er helt feil å kalle dette tilpasset handikappede. Det oppleves som uverdig. Etter felles befaring på rommet sammen med personalet ble det innrømmet et avslag på rundhåndete kr. 200,- for tort og svie. En parodi.
Veldig synd for et hotell som ligger i en fantastisk natur i et unikt område.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, 727perivarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Julia H, Marketing Manager på Spidsbergseter Resort Rondane, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2019

Hei Per Ivar, takk for din tilbakemelding.
Vi setter stor pris på å få høre fra gjestene våre, både det positive og det vi må få gjort noe med.
Vi må virkelig beklage at dere fikk en slik opplevelse hos oss og vi er som du forhåpentligvis vet, allerede i direkte kontakt med den av dere i følget som bodde på HC-rommet, her blir det selvsagt hele oppholdet betalt tilbake. Foreskrifter for standard på HC-rom forandrer seg gjennom årene og det er ikke å legge skjul på at vi er et eldre hotell hvor ting er bygget etter eldre foreskrifter. Vi kommer selvsagt til å ta tak i dette og utbedre våre HC-rom etter dagens foreskrifter innenfor det tidsrommet som det er satt krav til at dette skal være i orden. Vi kommer også til å innføre bedre rutiner på å informere om dette på forhånd. Vi er glade for at dere opplevde at hotellet var godt egnet for barna både med leker, mat og basseng :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser