Vårt første opphold på dette stedet. Flott turterreng for et eldre par som ønsker et litt flatere terreng. Helsen er ikke lengre egnet for toppturer.
Hyggelig betjening både i resepsjonen og spisesalen. Koronatiltakene var vel ivaretatt.
Frokosten var bra med en pekebuffet hvor man kunne få både kokte og stekte egg, eggerøre, bacon og pannekaker. Brød og assortert pålegg ble levert til bordet. I tillegg var det et lite utvalg av tube/pakket pålegg mm.
Til middag var en en liten meny man kunne velge fra. 4 forretter, 4 hovedretter og 4 desserter. Ingen av rettene bar preg av at man var på et fjellhotell. Hovedretter: Torsk, oppdrettslaks, biff og kalv var valgmulighetene. Kjøttrettene var bra, men fisken var ikke mye å rope hurra for. Bra stekt, men tilbehøret og sausen får man bedre på de fleste veikroer. Sikkert OK for gjester som skal bo der 2-3 dage, men for oss som var der en uke, var det ikke tilfredsstillende.
Vi bodde på et rom med balkong. De er små og trange. Rom uten balkong er større. Har på følelsen at alle rom trenger oppussing.
Det er betjeningen og frokosten som gjør at jeg gir fire og ikke tre i den generelle vurderingen.