“Deilig middag i hyggelige omgivelser”
Anmeldelse av 801 Oslofjord

801 Oslofjord
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Larkollen
Anmeldt 10. september 2020

Vi spiste en 4 retters fast meny.
Forretten var soppravioli og den smakte utmerket. Så fikk vi et perfekt stekt lam med nydelig tilbehør. Dette ble fulgt opp av en spesiell chevre rett som ga oss en ny og artig smaksopplevelse. Desserten falt oss ikke helt i smak, men alt det andre veide opp for at vi ikke likte desserten. Her er det også litt smak og behag, så det var sikkert mange som likte desserten.
Vi kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Victor R

Anmeldt 1. juni 2020

Vi bodde på hotellet og hadde bestilt bord kl 18:00. Det var nydelig vær og vi fikk et fint vindusbord. Hun som serverte oss het Amanda og gjorde en utmerket jobb. Hun var kunskapsrik rundt menyen og vinene. Hun ga oss gode anbefalinger og var serviceminded og passet godt opp bordet. Vinene hun anbefalte passet utmerket til maten. Kjøkkenet var meget bra. Forretten 3 hadde krepsehaler og en hadde blomkål på 3 måter det smakte utmerket. S ble det en med torsk og 3 med lam. dette var aldeles utmerket. Vi kan absolutt anbefale denne restauranten her får du et utsøkt måltid.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Victor R
Anmeldt 15. mai 2020

Vi satt på terrassen og spiste lunch. Veldig hyggelig og rask service! 2 av oss hadde stor porsjon av fiskesuppe som var velsmakende, men ikke så veldig stor porsjon. Derimot 3.mann som tok rekesmørbrød fikk et nydelig smørbrød generøst med reker. Høyt prisnivå på maten, men man betaler jo selvsagt for de fantastiske omgivelsene! Det er veldig hyggelig og fin atmosfære her. Vi har vært her mange ganger og kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Ingeborg56
Anmeldt 12. april 2020

Ønsket å spise lunch - 5 personer i følge, men vi kom tydeligvis ubeleilig og utenom den faste tiden. Fikk derfor ingen servering.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Safari18641233464
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Vi har vært her flere ganger i forbindelse med venner/familie som feirer runde tall. Beliggenhet og atmosfære er på topp hos Støtvig hotell som ligger i vannkanten i Larkollen. Fra restauranten har man også fantastisk utsikt utover vannet.

Vi hadde lunsjbordet med stort utvalg av varme og kalde retter. De har godt utvalg av sjømat også. Til dessert kan man velge mellom kaker eller et ost. Mye godt.

Kan anbefales. Vi har også overnattet her tidligere, da har man også tilgang til spa avdeling. Veldig avslappende.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, mortenp_norway

Reisende som så på 801 Oslofjord, så også på

Larkollen, Rygge

Har du vært i 801 Oslofjord? Del dine erfaringer!