Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Lippert
Anmeldelse av Støtvig Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 1. des. 2018
Dato for oppholdet: juli 2018
Romtips: Har man anledning så ser det fantastisk flotte suiter vendt mot havet
Reisetype: Reiste med venner
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Laila A, Daglig lederStøtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. jan. 2019
Et stort tusen takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding, Veldig hyggelig å lese at vårt konsept falt i smak, Vi ønsker deg et stort velkommen tilbake.

MVH Laila Aarstrand
    kr 2 152
14.4 km fra Støtvig Hotel
Se flere hoteller i Larkollen
Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

For et sted! Utrolig flott, gjennomført stilig og vakkert hotell - uten at det føles stivt. Her blir alle tatt godt imot. En gjeng med damer koste seg masse i baren nede m/hamburger (anbefaler den) og god drikke. Helt supert! Noen av oss var så heldige at vi overnattet og fikk nyte en deilig og variert frokost morgenen etter også. Her kan vi absolutt anbefale et besøk. Takk for oss, vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 62monar
Laila A, Daglig leder på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Tusen takk for deres tilbakemelding - et stort velkommen tilbake MVH Laila Aarstrand

Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

3 dagers møte på dette magiske hotellet. Rommene, plasseringen, aktiviteter, størrelsen, personalet...
Et fantastisk personal som yter service både i restauranten og resepsjonen- utrolig hyggelige folk. Atmosfæren er behagelig både inne og ute. En eldre stil - peisestua var nydelig. Hotell i strandkanten med gode tur muligheter rett utfor døra. Bowling og shuffleboard i kjelleren. Møtelokalene er så som så - alle ulike med sine ulemper og fordeler, men absolutt ok.

Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, IngridD665

Det glder oss stort at du deler din opplevelse her, et stort velkommen tilbake MVH Laila Aarstrand

Anmeldt 24. september 2018

Hotellet har en vakker beliggenhet med fine turmuligheter i nærområdet, anbefales.
Betjeningen var blide og hyggelige, alle sammen! Innsjekk og utsjekk gikk som en drøm.
Rommet var rent og sengen gav meg en god natt søvn.
Spa og badeanlegg var en fin opplevelse.
"Havets bord" og frokost = YUM!
Tusen takk for oss, vi kommer gjerne igjen!

• Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
1  Takk, mother-of-love

Hei Så flott at du deler deres opplvelser her - det gleder oss stort at havets festbord falt i smak.
Frokosten er den beste starten på dagen - og igjen dette gleder oss at du henter frem som en positiv opplevelse.
Et stort velkommen tilbake mvh Laila Aarstrand

Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Vi har hørt så mye bra om Støtvig sin årlige skalldyr buffet , nå fikk vi endelig mulighet til å prøve selv. Vi ble så skuffet over skalldyrene, det var smakløst + melete. Var ikke mye fersk vare der gitt ... og noe var kokt litt lenge.. Nei rett og slett kjempe skuffet. Det beste med måltidet var vinpakken vi valgte til. Det ble en dyr og smakløs oppleves som ikke frister til gjentakelse. + litt slapp service på hotellet. Jeg hadde glemt igjen vesken min i baren og utifra Finn min iPhone befant vesken seg på hotellet. Vi spurte flere ganger i resepsjonen om de hadde funnet den , de hadde lett og ikke funnet den fikk vi til svar. Når personale i baren kom , fant de vasken med en gang ... Jaja ...

1  Takk, lineh951
FredrikL1401, Food & Beverage Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018

Hei Line H.,
Takk for din mening om helgens Havets Festbord.

Siste helg var det kun krabbeklør og krabbehus som var fryste ved ankomst til hotellet.
Havets Festbord er en stor og omfangsrik fisk- og skalldyrbuffet med over 100 forskjellige elementer.
Vi streber alltid etter å bare servere ferske skalldyr som ikke har vært fryst.
Grunnet begrenset tilgang og variasjon på fangster/landinger så kan vi ikke garantere dette til 100%.
Alle våre kokker er fagutdannet og har stor pasjon for kokkefaget.

Velkommen tilbake som gjest på hotellet.

Anmeldt 11. august 2018

Rommene varierer i størrelse, men er flott møblerte med ypperlig seng. Fint spa område som er vel besøkt, går an å ta en svømmetur i havet også. Veldig bra frokost med mange alternativer. Godt likt sted for kurs og konferanser. Anbefales!

Romtips: Rom mot havet er mer stille.
Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Renslighet
1  Takk, Renate20496
Laila A, Daglig leder på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018

Tusen takk for deres tilbakemelding - det gleder oss stort at vårt produkt falt i smak. Velkommen tilbake - høsten på Larkollen er fantastisk MVH Laila Aarstrand