abputten
Anmeldelse av Støtvig Hotel
3,0 av 5 boblerAnmeldt 19. juni 2019via mobile enheter
lailaarstrand, Daglig lederStøtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. juli 2019
Tusen takk for deres oppriktige tilbakemelding - dette er ikke det siste inntrykket vi ønsker at våre gjester skal sitte igjen med etter et besøk hos oss på Støtvig Hotel . Setters tor pris på om du kontakter med direkte på mail så jeg personlig kan følge opp dere. Hører fra dere - MVH laila.aarstrand@stotvighotel.com
10.8 km fra Støtvig Hotel
Stue og kjøkken
14.2 km fra Støtvig Hotel
Se flere hoteller i Larkollen
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Var på Støtvig i mai 2018 med jobb og var like heldig i år. I år fikk jeg suite og det var så flott. Dette hotellet skulle jeg anbefale til alle. Så fint, avslappende og vakkert. Var i jazzucien mellom kurset og middagen. Siden jeg var innleid kursholder var matønsker ikke gjort kjent for hotellet. Kjøkkenet og servitrisen tok dette på strak arm og jeg fikk god mat likevel.

Det eneste som var dumt var at frokosten åpnet 07, jeg måtte kjøre kl 07. Resepsjonisten som var klar over dette tilbød meg ikke å lage et rundstykke eller noe, uten sa kort at frokosten åpnet om 10 min dessverre. Så jeg fikk kjøre sulten tilbake til Oslo. Jeg håper at dette ikke er hotellets policy uten en resepsjonist som hadde en dårlig dag.

1  Takk, sunnygirlOslo
lailaarstrand, Daglig leder på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mai 2019

Hei et stort tusen takk for din tilbakemelding, setter stor pris på din tilbakemelding vedr, din opplevelse hos oss. Dette tar vi tak i selvsagt, et stort velkommen tilbake- ærlighet varer lengst -> og ikke minst en god læring for oss som skal fremstå som et godt vertskap 24/7. .
MVH Laila Aarstrand

Anmeldt 1. mai 2019 via mobile enheter

En opplevelse vi så absolutt skal gjenta.
Stedet er terapi for kropp og sjel.
Maten på restauranten var helt utsøkt
Servicen var eksemplarisk
Sengene var perfekte
Frokosten var en opplevelse i seg selv
Nydelig spa

1  Takk, 167marthel
lailaarstrand, Daglig leder på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2019

Et stort velkommen tilbake!

Anmeldt 26. april 2019

Et helt unikt hotel , med sjel og sjarm. Vakker beliggenhet i nydelige maritimt miljø. Gode tur muligheter , langs sjøen eller i skogen. Koselige rom , og deilig spa anlegg. Romslig restaurant , og god mat. Fantastisk frokost med noe for en hver smak. Jeg kommer igjen.

Takk, liv torunn e

Så hyggelig at du tok deg tid til å sende oss denne tilbakemeldinger - et stort velkommen tilbake!

Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Herlig beliggenhet i vannkanten med store uteområder. Nydelige utsikt mot fjorden og øyene. Stor tilbaketrukket terrasse som skjermer for de fleste vinder.
Hotellet er forholdsvis nytt, og har et lunt og maritimt interiør. Fint basseng og spa område, hvor man også kan svømme til utebasseng med solterrasse og boblebad.
Rommet var pent, og bra størrelse. Når det gjelder sengetøy så ville gjerne hatt mulighet for å velge en lettere sommerdyne. Madrassen var god.
Hyggelig resraurant med mye vinduer og havutsikt.
Vi spiste både frokost, lunsjbuffet og middag i hovedrestauranten. Stort utvalg til frokost og lunsjbuffet. Kunne kanskje vært flere enn 4 retter til middag å velge mellom, men også mulighet til enklere retter i annen restaurant.
Veldig god service både i resepsjonen og restaurant.
Treningsrommet i underetasjen var greit utstyrt med apparater og noe frivekter, men her burde det vært kjøligere.

1  Takk, steinaro571

Så hyggelig at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding, det gleder oss stort at vårt produkt falt i smak. Håper vi snart får lov å ønske deg velkommen tilbake. MVH Laila Aarstrand

Anmeldt 19. april 2019

Vi begynte her med en smakfull lunsj på onsdag før påske. Bestillte en flaske nydelig vin, og hadde et herlig måltid. Blir som vanlig når det er så mye godt å velge i, METT! Etter på satte vi oss i sola, før vi sjekket inn, og tok turen ned til BAD&SPA. Her ble det sauna og bading. Ute bassenget badet med oss i sola, flott. Utpå kvelden gikk vi på rommet, for en night-cap. Gode senger og bad. Rent og pent. Neste dag sto vi tidlig opp, og tok en BAD&SPA runde før frokost. Frokosten er en god avslutning på påske kosen på Støtvig. På vei hjem i bilen, hele 1 km til Solstadveien, hvor vi bor, var vi enige om at dette hadde vært en inder tier. Dere ser oss nok snart igjen!

2  Takk, Dag S

Et stort velkommen tilbake - gøy at påsken falt i smak med vårt produkt. Da sees vi snart igjen?