Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
eDreams
USD 244
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
FindHotel
Agoda.comUSD 243
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (511)
Filtrer anmeldelser
511 resultater
Vurdering fra reisende
369
94
36
8
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
369
94
36
8
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 511 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020

Rent og gode tiltak mtp smittevern. Savnet en kaffestasjon utenfor restauranten ettersom et av koronatiltakene er forhåndsbooking av bord til frokosten for å hindre smitte. Blide, om enn tydelig ufaglærte servitører i restauranten.

Dag 1 var vi litt uheldige og støtte kun på de ufaglærte under lunsj/middag, noe som la en demper på måltidet, som for øvrig smakte fortreffelig (bortsett fra Kraftkar fra Tingvoll, som kokken på kreativt vis hadde laget til en slags grøt...) . Til den prisen (og kvaliteten) forventet vi dog mer kunnskap fra servitørene - og la meg understreke at det ikke var viljen til å yte god service det stod på.

Dag 2 var vi meget fornøyd, og det dårlige inntrykket fra dag 1 ble redusert til et vagt minne. Servitør, sommelier og bartender leverte topp service og kunnskap - for ikke å snakke om usedvanlige gode drinker fra baren - både med og uten alkohol. Bartenderen tryllet frem gode alkoholfrie alternative, fremfor for det søte skvipet man ofte blir avspist med.

Resepsjon og renhold leverte også godt. Om det ikke hadde vært for dårlige opplevelser rundt måltidene dag 1 ville jeg vært fristet til å gi nesten topp skår. På bakgrunn av lang ventetid ved lunsj/middag, liten kunnskap om mat og drikke, og mye rot under middagen blir det 3 stjerner fra oss. Når det er sagt, var alt det andre så bra at vi ikke lar oss skremme fra å komme tilbake. Vi har troen på at det kan bli bedre, service og fagkunnskap hos de faglærte står til toppskår. For ikke å snakke om beliggenheten... :-)"

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Trine W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, General Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei Trine

Tusen takk for god og konstruktiv tilbakemelding.
Slike tilbakemeldinger gjør oss bedre.
Vi jobber kontinuerlig med bedringer og vi har hatt perioder i sommer med "voksesmerter" grunnet stor pågang og svært liten tid til opplæring.
Jeg gleder meg til å ta dere imot her på nytt.
Ikke nøl med å kontakte meg direkte ved neste opphold.
Men vennlig hilsen
Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Takk for strålende opphold og spesielt fint å se at dere ivaretar smittevern på en god måte. «Støtvigmeteren» var en strålende ide

God mat og godt drikke selv om vi dristet oss til å «sende ut» flasken for servering av rødvin på glass pga oksidering.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, peerchra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, Daglig leder på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei
Tusen takk for god tilbakemelding.
Håper dere får mye glede av Støtvigmeter`n.
Mvh Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Vårt besøk nummer to på vakre Støtvig Hotel, topp opphold i strålende sol. Overnatting fra lørdag til søndag.
Vi var to par som begge er fornøyde med både rom, restaurant, bar og uteområder.

Rom: store og luftige rom med deilig sengetøy og gode madrasser. Bra aircondition. Romslig bad med god plass til å sette fra seg toilettmapper etc. Pluss for «Molton Brown» shampo/såper etc. Rent og pent overalt.

Mat og drikke: vi spiste både lunsj, middag og frokost i restauranten «801». Vi er godt bevandret i matveien både ordinært og gourmet, og hadde ingenting å utsette på mat eller drikke som smakte nydelig. Morsomt at hotellet har egne viner og olivenolje.
Vår servitør JARLE gjorde middagen ekstra hyggelig :-)

Frokost: helt nydelig den også, bedre å bli servert ved bordet enn buffét, fortsett gjerne med det. Bare litt mange ting på bordet på en gang.
Baren ute og inne hadde bra utvalg og god service.

Service: Oppholdet var under Covid-19 restriksjoner (coronavirus) men vi opplevet det helt greit. Vi ble oppringt fra hotellet med god informasjon i forkant.
Vi måtte bestemme på forhånd klokkeslett for når vi ville spise våre måltider og det var innslipp hver annen time i spaet der man måtte registrere seg før man gikk inn. Ellers var det flere stasjoner for å kunne vaske seg med antibac og det stod også en flaske antibac på rommet.

Utenfor hotellet er er det sandstrand med gode bademuligheter.

Alt i alt igjen et veldig hyggelig opphold og vi kommer gjerne tilbake.....

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, MElisabeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, Daglig leder på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2020

Kjære Elisabeth
Tusen takk for utrolig god og gjennomtenkt omtale.
Jeg skal påse at alle våre ansatte,men spesielt Jarle får lese dette.
Ha en flott sommer så håper jeg vi får gleden av å ha dere som gjester igjen.
Mvh Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2020

Dette begynte ikke godt. Vi ringte hotellet et par dager før ankomst - etter å ha sett på priser etc. de hadde to rom igjen og vi booket disse. Vi haddde sett at prisen på Jr. suite var 2690,- pr rom og fikk den prisen. Vi ble forbausset da bekreftelsen ga osss 2 vanlige dobbeltrom. Vi rigte hotellet igjen og de fortalte at det var så fullt og de hadde flexipriser - så de hadde satt opp prisene. Jeg har jobbet i hotellverdden i ledende stilling i 15 år, men ikke vært borti lignende. Ved ankomst (kl 14:00) var 1 rom ferdig. Det gikk fint det var topp vær og selve hotellet med restauranter var aldeles nydelig. Da vi endelig fikk rommet, så forsto jeg ikke hvordan de kunne ta 2690 for et slikt rom, tak vindu og et lite vindu nede på veggen. Ved brann ville det vært umulig og kunne rømme fra dette rommet gjennom vinduene. Før middag ville vi gjerne ha en drink på terrassen og bestilte en Aperol, men det hadde de ikke og anbefalte noe annet lignende, sa de, den smakte bittert av grapefrukt og ikke spesielt god. Senere på kvelden ville vi ha en Jägermeister - det hadde de heller ikke? Ønsker dette hotellet å tilfredsstille sine kunder eller drive opplæring av kundene i alternative drikker? Apropos opplæring - det må det ha vært lite av blandt all ungdommen som jobbet på hotellet det var glade amatører - ledelsen må gi minimum opplæring før de setter lar sine ansatte møte kunder.
Vi hadde en hyggelig kveld med god middag i restauranten og med bowling etterpå. Så til frokosten som var et kapittel for seg selv. det virket ikke som den komme fra det samme kjøkkenet som vi hadde hatt en utmerket middag fra kvelden før. Det virket som om frokosten var laget på dugnad av det lokale idrettslaget.
Vi vet det er koronatider, men servere lunket bløtt bacon med et minimalistisk stekt egg som så ut som det var avgummi og smakte slik også. 12 tallerkner ble plassert på et 4 mannsbord samtidig. Skagenrøre som var klæsja på en toast 3 små croissanter med et fingerbøll med syltetøy - den jævligste hotellfrokosten jeg noen gang har spist. (Jeg har spist utrolig mange hotellfrokoster i mitt liv)
En positiv kommentar - sengene var gode.
Dette var en overpriset opplevelse som jeg håper få enddre får oppleve!

Romtips: Bo et annet sted
Dato for oppholdet: mai 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, Daglig leder på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2020

Kjære Victor
Takk for din oppriktige og ærlige tilbakemelding.
Vi jobber kontinuerlig med tilbakemeldinger slik at vi kan bedre vårt produkt.
Jeg ønsker svært gjerne at du tar direkte kontakt med meg på nina.nilsen@stotvighotel.com

Mvh Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020

Lunsjmeny der barneporsjoner var små, hyggelig betjening, men mangelfull både med oppfølging og borddekking, akkurat åpnet i coronatider, måtte be ombrld til suppe, ingen skjeer på bordet hverken til suppe eller dessert, forventet lutt mer etter flotte annonser i media.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Torunn1952
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, Daglig leder på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2020

Kjære Torunn

Takk for at du valgte å feire bursdagen din her hos oss.
Vi jobber kontinuerlig for at alle våre gjester skal få en minnerik opplevelse og denne gangen har vi ikke innfridd deres forventinger.
Jeg ønsker svært gjerne å komme i kontakt med deg.
Kan du sende meg en mail til: nina.nilsen@stotvighotel.com

Mvh Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser