Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (515)
Filtrer anmeldelser
515 resultater
Vurdering fra reisende
372
94
37
8
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
372
94
37
8
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 515 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde på et nydelig rom med havutsikt, helt utrolig flott! Vi spiste fireretters meny i restauranten og vi fikk god hjelp av servitør til å finne vin som passet til maten. Spa'et var utrolig fint, og hotellet hadde gode smittevernstiltak som gjorde at alt føltes trygt. Alt i alt en perfekt opplevelse! Vi kommer tilbake neste år og gleder oss allerede!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anettekj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, General Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei

Tusen takk for gode ord. Jeg skal bringe dette videre til mine ansatte.
Det gleder meg at dere hadde et godt opphold her hos oss.
Et varmt velkommen tilbake neste år.
Med vennlig hilsen
Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Forventningene er litt over middels når jeg betaler relativt mye for disse to døgn. Utsikt er flott - betjening hyggelig men dette er ikke en suite snarere en familieleilighet. Spisebord til 6 personer m slitene pinnestoler. Salongbord som er mildest talt brukt opp,og slik går det.
Toppen er at det ikke er en vannkoker - kaffe eller te på rommet. Og absolutt ikke et kjøleskap. Mye er spart inn og dekket bak smittevern.....
Spare ansatte og kalle det smittevern er feil i min verden.
Ei heller ingen ekstra puter eller håndklær på et spahotell???
Rett og slett kipt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Superseiler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, General Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei

Tusen takk for din tilbakemelding.
Trist at vi ikke kunne innfri deres forventninger til oss og at dere ikke sitter igjen med et godt siste inntrykk av oss.
Dersom dere ønsker å komme tilbake til oss i fremtiden hadde jeg satt pris på om dere kontaktet med direkte slik at jeg kan stelle ekstra godt med dere.
Med vennlig hilsen
Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Koselig lokale, hyggelig og flink betjening. Gode koronatiltak. Det ble bestilt oksefile som dessverre ble servert med pomme frittes. Det er for dårlig. Ble ikke spurt om vi ville ha noe annen form for potet. Det ble også bestilt andebryst. Greit nok, men her var det for lite tilbehør. Kommer gjerne igjen, men nok mer bevisst på hva vi bestiller av mat.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, reisende2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, General Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020


Tusen takk for god og konstruktiv tilbakemelding.
Slike tilbakemeldinger gjør oss bedre.
Vi jobber kontinuerlig med bedringer og vi har hatt perioder i sommer med "voksesmerter" grunnet stor pågang og svært liten tid til opplæring.
Jeg gleder meg til å ta dere imot her på nytt.
Ikke nøl med å kontakte meg direkte ved neste opphold.
Men vennlig hilsen
Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk hotell i herlige omgivelser. Frokosten var helt rå!! Og et utrolig flott sted. Veldig flotte rom og alt er veldig gjennomført fra A-Å! Meget god service!

Anbefaler egentlig mere diner’n i underetasjen mere enn hovedrestauranten. Sistnevnte ble litt for gjennomsnittlig og kjedelig (litt Bølgen&Moi aktig..). Forventet nok en mere opplevelse her, noe annet (er definitivt ikke billig heller, men det er ok så lenge det man får er bra). Kanskje en liten buffet med litt utvalg når det tillates?

Og så bør prisen på bowling og shuffleboard trekkes noe ned. Ble et lite irritasjonsmoment merket vi, den gjengen som var der. Mere prinsipp enn pengene egentlig..

Men alt i alt veldig bra:)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LBrothers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, General Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei

Tusen takk for god og konstruktiv tilbakemelding.
Slike tilbakemeldinger gjør oss bedre og rosen du gir skal jeg ta med videre.
Håper vi får ønske deg velkommen tilbake til oss!
Men vennlig hilsen
Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk beskjed om at det ville ta 30 minutter å få maten da vi bestilte. Dette aksepterte vi, men så tok det over en time før maten kom. Ingen ga oss noen beskjed underveis. Restauranten var helt klart underbemannet. Maten var grei nok da den kom.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 413hildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, General Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen.
Jeg synes det er leit at dere sitter igjen med dette som det siste minnet av oss.
Ta gjerne kontakt direkte med meg ved neste besøk slik at jeg kan passe litt ekstra godt på dere.
Med vennlig hilsen
Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser