Blide og hyggelige folk, fint stort rom, mange fasiliteter, rent og pent, men det var egentlig det.
Den ene dagen kun 2 små vannglass på rommet, neste dag ingen glass, ikke på badet en gang. Ikke muligheter for kaffe på rommet, snodig ved slik standard (og pris).
Kanskje også en minibar eller et lite kjøleskap hadde gjort susen på et superior rom..
Frokosten under snitt, kunne vært helt ok, men med iskalde speilegg og kald bacon (nettopp satt ut), blir det deretter. Utvalget ikke på topp, men kunne ha levd med det....
Middag torsdag ok, hamburger ved bowlingen fredag, klatre ikke å levere hamburgere til 2 personer samtidig.
Personalet kompenserte med et par små venteburgere og tok heller ikke betalt for den sene burgeren, så de gjorde jo sitt for å rette opp.
Middag fredag, måtte vente ganske lenge før vi ble vist til bordet. Litt rart å stå der og bli passert av 4-5 servitører som ikke kunne gjøre noe. Kun hovmester som kan vise oss til bordet...
Fisken var rå så den måtte vi sende ut. Neste levering var ok og en utrolig hyggelig servitør reddet for såvidt situasjonen, men tror jeg hadde bjudat på kaffen i en slik situasjon som et lite plaster på såret..
Ser at flere har kommentert noe av det samme som oss, så da er det rart man ikke gjør noe med det.
Lite informasjon tilgjengelig, ikke spa behandlinger..
Opplæring og rette folk kan ta tid, men å få noen glass på rommene og se gjestene i restauranten er i hvert fall en quick fix.
Om vi kommer tilbake, nja,
Eller nei, ikke til denne prisen.