Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 230
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.12.21
Bestill nå, betal under oppholdet
eDreams
Booking.com
Priceline
Agoda.comUSD 231
StayForLong
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (518)
Filtrer anmeldelser
519 resultater
Vurdering fra reisende
374
95
37
8
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
374
95
37
8
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 519 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Blide og hyggelige folk, fint stort rom, mange fasiliteter, rent og pent, men det var egentlig det.
Den ene dagen kun 2 små vannglass på rommet, neste dag ingen glass, ikke på badet en gang. Ikke muligheter for kaffe på rommet, snodig ved slik standard (og pris).
Kanskje også en minibar eller et lite kjøleskap hadde gjort susen på et superior rom..

Frokosten under snitt, kunne vært helt ok, men med iskalde speilegg og kald bacon (nettopp satt ut), blir det deretter. Utvalget ikke på topp, men kunne ha levd med det....

Middag torsdag ok, hamburger ved bowlingen fredag, klatre ikke å levere hamburgere til 2 personer samtidig.
Personalet kompenserte med et par små venteburgere og tok heller ikke betalt for den sene burgeren, så de gjorde jo sitt for å rette opp.

Middag fredag, måtte vente ganske lenge før vi ble vist til bordet. Litt rart å stå der og bli passert av 4-5 servitører som ikke kunne gjøre noe. Kun hovmester som kan vise oss til bordet...

Fisken var rå så den måtte vi sende ut. Neste levering var ok og en utrolig hyggelig servitør reddet for såvidt situasjonen, men tror jeg hadde bjudat på kaffen i en slik situasjon som et lite plaster på såret..

Ser at flere har kommentert noe av det samme som oss, så da er det rart man ikke gjør noe med det.

Lite informasjon tilgjengelig, ikke spa behandlinger..

Opplæring og rette folk kan ta tid, men å få noen glass på rommene og se gjestene i restauranten er i hvert fall en quick fix.

Om vi kommer tilbake, nja,
Eller nei, ikke til denne prisen.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 769rolfh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, General Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Hei Rolf

Tusen takk for konstruktiv og detaljert tilbakemelding her på Tripadvisor, på booking.com og på våre svarskjemaer etter deres opphold på et av våre familierom.
Vi jobber med kontinuerlig endring og da er dette med på å gjøre oss bedre.
Vi har evaluering av gjestetilbakemelinger fortløpende så deres tilbakemeldinger er tatt opp med samtlige avdelingsledere og tiltak iverksatt.
Ikke nøl med å ta direkte kontakt med meg dersom dere ønsker å komme tilbake en dag i fremtiden.
nina.nilsen@stotvighotel.com

Med vennlig hilsen
Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Vi var fire damer på tur som hadde bestilt overnatting på Støtvig hotel en natt. Man kunne sjekke inn fra klokken 15, og vi valgte å ankomme i rett tid. Hadde forhåndsbestilt tid på SPA, og fått beskjed om at vi da hadde 1 time og 45 minutter til rådighet.

Etter innsjekking gikk vi til rommet vårt som lå fint plassert i 2.etasje, med nydelig utsikt mot havet. Vi hadde en suite for fire. Rommet var stort, og det var en dobbeltseng og i tillegg redd opp for to på en sovesofa. Badet var stort og fint, med produkter fra Molton Brown. Stilen på rommet var maritim og standarden var god.

Spaet var også flott. På grunn av korona blir man bedt om å dusje og skifte på rommet, men med fine badekåper og badesko som lå klart på rommet var ikke dette noe problem. Dette var også helt i tråd med de erfaringene vi har gjort oss på andre hotel med badeavdeling i løpet av sommeren. Vi gikk gjennom garderobeområdet og kom inn i en avdeling med forskjellige typer badstuer, dusjer, og hengestoler til avslapning. Opp en trapp var bassengområdet. Her var det liggestoler, et boblebad og et basseng som også fortsatte utendørs. På utsiden var det også et litt mindre boblebad og solterrasse. Jeg syntes det var fint lagt opp, det var rent og fint overalt, og i tillegg var det få folk i området. Om dette skyldes restriksjoner pga. korona eller at mange av hotellgjestene denne helgen deltok i et bryllup, er jeg ikke sikker på.

På kvelden hadde vi bestilt bord på hovedrestauranten 801 Oslofjord. Da sitter man med fin utsikt mot fjorden. Det var litt ventetid på mat osv, men servitøren vi hadde var hyggelig og dyktig. Jeg spiste soppravioli, oksekjake og eplekake til dessert. Standarden på maten var god, det var brukt gode råvarer og den ble fint presentert. Vi var nede og tittet på baren og det som fantes i underetasjen. Neste gang blir det definitivt to overnattinger, slik at vi også får testet bowlingen og spise på Bowl’n Dine. Frokosten ble servert i hovedrestauranten. Den var også god.

Støtvig hotel er et hotel jeg kommer til å vende tilbake til. Nydelig uteområde mot sjøen, med strand og brygge. Velordnet og flott både inne og ute.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, General Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2020

Kjære Line

Tusen hjertelig takk for fin omtale.
Det gleder meg stort at dere hadde et minneverdig opphold hos oss.
Et varmt velkommen tilbake en annen gang.
Med vennlig hilsen
Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2020

Vi hadde tidligere besøkt hotellet og opplevde da at det meste som kunne gå galt gikk galt. Hotellets ledelse tok kontakt og beklaget vår opplevelse og ba oss prøve hotellet igjen.
Vi gjorde det og opplevelsen var helt annerledes. Vi fikk meget bra service når vi sjekket inn. Rommet var perfekt med nydelige senger. Selve hotellet har en utrolig beliggenhet, fin stil med spennende stil.
Frokosten var denne gangen helt perfekt.
Vi prøvde også Spa avdelingen og den var helt topp.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, General Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2020

Kjære Victor

Tusen takk for at dere ga oss en ny sjanse med å vise hva vi kan.
Det setter jeg stor pris på.
Et varmt velkommen tilbake en annen gang.
Med vennlig hilsen
Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Helgetur med to overnattinger. Reddet seg noe inn med en god middag i restauranten, ellers var det mye å utsette.
- svært begrenset info ved ankomst om fasiliteter etc
- ved ankomst rom fant vi en stor flenge i sengetøyet
-toalettet sluttet å fungere forrige kveld og det måtte tilkalles hjelp for å få det fikset før legging
- måtte selv gå til restauranten og gi beskjed om endring i reservasjon (dette kunne de tydeligvis ikke si ifra om fra resepsjonen)
- ingen glass, kaffemaskin etc på rom
- treningsrom stengt (det er vel strengt tatt ikke en gyldig grunn med covid 19 lengre, ettersom de fleste andre har åpnet opp.
- ei heller informasjon om at dusjer etc i spasonen var stengt (selv om dette ikke var noe stort problem, hadde det vært fint å få info).
- vi ble heller ikke spurt om hvordan oppholdet var da vi betalte - da hadde vi oppsummert dette i resepsjonen.

Så alt i alt syns vi det er stort potensial for forbedringer her - og vi var relativt skuffet over et hotell vi har hørt mye bra om.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tonjeberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, General Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Hei Tone

Her har vi ikke vært gode nok i kommunikasjonen dessverre.
Jeg ønsker svært gjerne å komme i kontakt med deg direkte.
Flott om du kan sende meg en mail til: nina.nilsen@stotvighotel.com

Mvh Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet to netter og en natt i august. Første gang hadde vi koblede rom og siste gang hadde suite med sjøutsikt. Standarden på rommene er meget god og fellesarealer inne og ute holder høy standard. Romslig spa med basseng inne og ute. Skikkelig bra. Servicen er god, men upersonlig.

Frokosten var a la carte under første opphold (C19) og buffét ved andre opphold. Buffét er det normale. Frokosten er helt grei og ikke noe spesielt minneverdig.

Lunsjen var også a la carte i juli og buffét i august. Buffét er visstnok det vanlige. På grunn av C19 var det noe utrivelig å spise lunsj der i august. Lang kø inn for selvbetjening av forglemmelig mat, etter at man var spritet ned. Det er uforståelig at hotellet har valgt å satse på buffét nå med de restriksjonene som er. Videre er det helt feil at hotellet ikke tilbyr a la carte lunsj. Rett og slett en bommert. Bufféten var heller ikke spesielt barnevennlig mht utvalg. Håper buffét og selvbetjening er erstattet av eller supplert med bordservering når vi kommer dit igjen.

Det er to alternativer for middag. Amerikansk diner ved bowlingen i underetasjen. Helt fine burgere og denslags. Restauranten oppe tilbyd god og velsmakende mat. Kunne gjerne hatt noe mer å velge i, men både voksne og barn var fornøyde. Stor kontrast til halvhjertet lunsjbuffét. Vinlisten er førsteklasses! Passe stort utvalg, men det som er på listen er fra meget gode produsenter.

Om lunsjen hadde vært bedre hadde vi gitt full score.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, hskogvoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Nilsen, General Manager på Støtvig Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei

Tusen takk for god og konstruktiv tilbakemelding.
Vi jobber kontinuerlig med bedringer og vi har hatt perioder i sommer med "voksesmerter" grunnet stor pågang og svært liten tid til opplæring.
Jeg håper vi kan ønske dere velkommen tilbake.
Ikke nøl med å kontakte meg direkte ved neste opphold.
Men vennlig hilsen
Nina Nilsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser