Første gang vi bodde der. Booket junior suite en natt. Vi ankom hotellet litt før innsjekk kl. 15, men rommet var ikke klart. Det kan man så klart ikke forvente heller, men at man blir gjort oppmerksom at vi kunne måtte vente helt til kl. 18.00 før det ble klart, var litt overraskende. Nå løste det seg, og vi fikk rommet klart ikke lenge etter, men en så sen innsjekk må man altså være forberedt på.
SPAet var en nedtur. Begge boblekarene var ute av drift, da de manglet noen deler. Og da var det kun bassenget som man kunne bruke. Bassenget er både innendørs og utendørs, men døren mellom ute og inne, fungerte heller ikke, så vi måtte gå opp av bassenget inn, og ut døren, for å kunne bade ute. Dusjen i badstuområdet var også ute av drift. Vi fant heller ingen håndklær i kunne bruke i selve spaet. Så med alt dette så blir totalinntrykket av spaet ganske så skuffende.
Vi var veldig fornøyd med rommet. Fantastisk utsikt, gode senger, fint innredet og badet var rent og pent. Mangler riktignok minibar/kjøleskap, noe som burde vært på et slikt rom. Men alt i alt et veldig hyggelig rom.
Vi hadde en pakke med 3-retters middag, og maten var veldig bra. Pent presentert og god service. Frokosten var en av de aller beste vi har hatt.
Hotellet ligger vakkert til, fine spaserturer i området. Hadde de fikset spaet ville jeg gikk en bedre score.