Gunnar_Oslo
Food and drinks
14.5 km fra Støtvig Hotel
Se flere hoteller i Larkollen
Anmeldt 5 uker siden

Det var et par år siden vi besøkte spa avdelingen med dagskort, og den gangen var vi veldig fornøyde. Dermed gledet vi oss å dra hit igjen. Men det ble dessverre en skuffelse. Badstuene var ikke varme. Den ene tørrbadstuen var stengt, den andre var bare lunken. Begge dampbadstuene var bare såvidt varme. Man fikk ikke varmet opp kroppen sin ordentlig. Og det var dumt at de har sluttet med å servere nøtter også, nå var det bare frukt.

Dato for oppholdet: august 2024
Takk, 462kataling
Anmeldt 21. august 2024 via mobile enheter

Fruen og jeg har nok en gang vært gjester på Støtvig hotell. Denne gangen var vi heldige og fikk tildelt en suite med flott utsikt over stranda og bryggene. Middagen vår besto av kveite som var perfekt tilberedt. Vår servitør plukket ut en nydelig rødvin til oss. Det viste seg å være et godt valg.

Dato for oppholdet: august 2024
Takk, tosbak
Anmeldt 15. juli 2024 via mobile enheter

Fantastisk gjennomført hotell, dette er hvordan det skal gjøres. Rett og slett en perle. Flott suite med god plass og nydelig utsikt. Rent og pent på hotell og i spa. To restauranter, og egen bowlingbane. Høyt prisnivå som kan forsvares. Nydelig frokost.

Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, Atle S
Anmeldt 1. juli 2024

Vi hadde en en middag og natt og frokost på hotellet og var fornøyd med alt. Gjennomført stilfullt hotell med meget bra frokost. De ansatte var hyggelige og hjelpsomme. Jeg klarte ikke å bestille via nettside ( iPad kluss) og bestilte via telefon.Pussig nok var ikke tidspunktet/reservasjon for den inkluderte middagen registrert da jeg sjekket før ankomst , men det ble ordnet raskt. Nydelige og behagelige omgivelser, vil vil komme tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, ers0l0
Anmeldt 26. juni 2024 via mobile enheter

Rot med bordbestilling og forferdelig dårlig mat, spis på losen på andre siden av gaten
Lite service vennlig betjening, vi ba om rom service og det første de svarte av DET BLIR GEBYR
Har bodd og spist mange ganger på Støtvig men det hotellet er i fritt fall
Fint rom mot sjøen var vel det beste denne gangen
Sikter på Sverige neste gang jeg får lyst på en overnatting
Lykke til videre

Romtips: Prøv fredrikstad og Slippen restaurant slår aldri feil