Anita C
Dato for oppholdet: juli 2024
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Larkollen Camping,  Stor fin strand som vi hadde helt for oss selv.
2.3 km fra Støtvig Hotel
10.4 km fra Støtvig Hotel
11.4 km fra Støtvig Hotel
Se flere hoteller i Larkollen
Anmeldt 15. september 2024 via mobile enheter

Dette hotellet ligger flott til, med fantastisk sjøutsikt og flott bademuligheter rett utenfor. Som vi benyttet oss av, selv om det var 14 grader i sjøen såpass sent på sesongen.

Velværeavdelingen (jeg kaller ikke dette et spa) var OK. Svært langt unna det du kan oppleve på Farris og The Well, men likevel en positiv opplevelse.

Vi hadde et rom for fire, som var romslig, fint og hyggelig.

Vi hadde en treretters i Kokketeateret ifm en bursdagsfeiring. Dette var en delt opplevelse. Lokale og betjeningen var super, og trakk i høyeste grad opp. Kveiten til forrett var god. Det var også andekjøttet til hovedrett, men dessverre hadde kokken trolig fått tilbudt et stort parti pastinakk. En grønnsak som egner seg veldig godt i en puré, som vi fikk servert, og ga en positiv opplevelse som en slags chips. Men som en svært lite kokt grønnsak, er pastinakk ikke egnet. Ei heller her. Desserten hørtes god ut, men svært få av de tilstedeværende gjorde mer enn å smake litt.

Frokosten var i og for seg god. Men med tanke på at hotellet er bygget så sent som i 2013, kan en lure på om konseptet frokostbuffé ikke hadde kommet til Larkollen for 11 år siden. For maken til dårlig logistikk ved frokost har jeg aldri vært borti, og det er åpenbart at de som har planlagt hotellet ikke forsto seg på logistikk. Så frokosten ble et kaos, og det ønsker man gjerne å slippe når man er på et sted om presenterer seg og priser seg i øvre klasse.

Prismessig står ikke Støtvig tilbake for et hotell som Farris Bad, men kvalitetsmessig er det en lang vei å gå.

Romtips: Vil anbefale andre hoteller i samme sjanger
Dato for oppholdet: september 2024
Takk, eirhaa
Anmeldt 2. september 2024 via mobile enheter

Meget flott plassert fjordhotell, nede ved vannet. Fint sted å ha møter/konferanser på, om enn adkomst fort er med bil. Mange forskjellige møteromsmuligheter.

Veldig god mat, super frokost. Det meste virker å bære på stell. Ikke topp rom, men godt nok!

Dato for oppholdet: september 2024
Takk, Gunnar_Oslo
Anmeldt 1. september 2024

Det var et par år siden vi besøkte spa avdelingen med dagskort, og den gangen var vi veldig fornøyde. Dermed gledet vi oss å dra hit igjen. Men det ble dessverre en skuffelse. Badstuene var ikke varme. Den ene tørrbadstuen var stengt, den andre var bare lunken. Begge dampbadstuene var bare såvidt varme. Man fikk ikke varmet opp kroppen sin ordentlig. Og det var dumt at de har sluttet med å servere nøtter også, nå var det bare frukt.

Dato for oppholdet: august 2024
Takk, 462kataling
Anmeldt 21. august 2024 via mobile enheter

Fruen og jeg har nok en gang vært gjester på Støtvig hotell. Denne gangen var vi heldige og fikk tildelt en suite med flott utsikt over stranda og bryggene. Middagen vår besto av kveite som var perfekt tilberedt. Vår servitør plukket ut en nydelig rødvin til oss. Det viste seg å være et godt valg.

Dato for oppholdet: august 2024
Takk, tosbak
Anmeldt 15. juli 2024 via mobile enheter

Fantastisk gjennomført hotell, dette er hvordan det skal gjøres. Rett og slett en perle. Flott suite med god plass og nydelig utsikt. Rent og pent på hotell og i spa. To restauranter, og egen bowlingbane. Høyt prisnivå som kan forsvares. Nydelig frokost.

Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, Atle S