Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Snaptravel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (42)
Filtrer anmeldelser
42 resultater
Vurdering fra reisende
6
11
13
5
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
11
13
5
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 42 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig frokost og utsikt.
Betjeningen var meget hjelpsom og serviceinnstilt.

Men rommet var veldig dårlig vasket, støvete på gulv og andre flater.

Dusjløsning hvor gulvet ligger på en litt høyere en rommet skaper søl ut, samt dusjforheng som henger er ubehagelig å bruke. For ikke snakke om skyvedørsløsningen til bade som ikke lukket seg helt og meget vanskelig å låse.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ken Roger S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Gammelt ærverdig hotell, eller pensjonat ville passet bedre her.

Velkomsten var hjertelig og varm. Resepsjonisten var imøtekommende og informativ.

Rommet var gammelt, ikke helt rent og slitt. Merkelig dør inn til badet. Dusjforheng foran dusjen så rent ut, men bare tanken på å dusje bak et dusjforheng er litt vemmelig. Etter en dusj var hele badegulvet vått, en annen merkelig ting, var at det var nedoverbakke fra badet og inn til rommet, så her blir det potensielt et veldig vått hotellrom.

Frokosten var bedre enn på lenge! - smittevern tatt i betraktning.

Kommer vi tilbake? Kanskje - om prisen er rett.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ceciliesj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020

Både hotellet og rommet var slitt og kunne trengt en skikkelig oppgradering. Det hjelper ikke med moderne møbler når resten er slitt. Badet var greit nok, men veldig trang dusj, hele rommet ble vått. Savnet flere stikkontakter. To enkeltsenger var satt sammen i hjørnet av rommet, antar at det derfor var dobbeltrom. Veggene var tynne og det vibrerte i sengen når noen stengte døren på rommene i nærheten. Toget kjørte forbi rett under vinduet, det var vanskelig å få sammenhengende søvn. Dyrt i forhold til standarden.
Det positive var at frokosten var bra, godt utvalg av pålegg og egg, juice, etc. Utsikten var nydelig og det var fint å gå tur i skulpturparken om kvelden.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, ekbno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Overnattet fra 22. til 23 juli. Måler var Telemarkskanalen dagen etter. Billett var inkludert i prisen Hotellet var rent og fint. Turen på kanalen ble en kjempeflott tur i strålende vær
Johnny Stiansen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet levde absolutt opp til forventningene. Det var rent og fint, og betjeningen var veldig hyggelige og løsningsorienterte

Det var en god atmosfære, fint innredet og veldig fint at det lå så nært vannparken.

Ekstra kjekt var det at hotellet var hundevennelig, vi fikk flytte utsjekk når vi trengte det og vi fikk en flaske med lokal eplejuice på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Elisebye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser