Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Priceline
FindHotel
Booking.com
eDreams
ZenHotels.com
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (30)
Filtrer anmeldelser
30 resultater
Vurdering fra reisende
7
5
11
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
5
11
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 30 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020

Vi leide ei hytte til seks personer, to netter (nr 2). Det er en flott campingplass, med overraskende god mat på restauranten, maten ble servert til alle samtidig, selv om vi hadde valgt veldig forskjellig mat. Hytta var ren og fin, bra utstyrt, med kluter, såper, alt som gjør det enkelt å både vaske ut og være der. Veldig velkommen mottakelse. Men hvorfor har ingen prøvelagt sengene? Jeg har aldri i min tid opplevd maken. Det var umulig å trekke pusten i nederste køye uten å vekke dem som lå i stua. En ting var virkelige dårlige madrasser Vi la to oppå hverandre, så kjente vi ikke bunnplankene så godt (vi var bare fire i en seksmannshytte, og hadde ledige madrasser. Men den KNIRKINGA!!! Det gjorde nettene gjennomført kjempedårlige, og uten søvn: vel, så blir opplevelsen dårlig uansett hvordan det er å være på en ellers så kjekk plass. Vi snakker om å snu seg i senga, å stå opp for å gå på do, å flytte vekt i senga fra ett område til et annet. Med så dårlig søvnkvalitet kan jeg rett og slett ikke anbefale en natt her. Synd. Kjekt på alle andre vis.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Gunnhidl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Etter 1uke på denne plassen sitter eg igjen med et inntrykk av at dette stedet er best å styre unna !! Her bryter de alt av sikkerhets regler med tanke på avstander mellom vogner som skal etter norsk lov være 4 meter dette målte eg til 1,5 meter på de verste noe som ble godtatt av ledelsen på stedet . Strømtilkobling ble skjøtet med 4 veis kontakter (4 vogner på vêr sikring) noe som etter mitt syn er idioti . Her er ingen system for utleige av kanoer å lignende . Fikk beskjed om at de kanskje ble ledig om en times tid ? Å her er de 3 vaskemaskiner fordelt på ca 3-400 enheter ? Nei styr langt unna denne plassen de finnes mange bedre plasser i Norge enn dette hølet her !!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 68tommyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2020 via mobile enheter

Flotte lokaler. Veldig bra kabelbane og flotte ting for store og små. Godt mat, hyggelig atmosfære og rene apparater. Veldig serviceinnstilt personale som arbeider med kabelbanen. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, frederick524
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2019

I det varme været oppsøkte vi Nordsjø Feriesenter for soling og bading?
Stor flott campinplass med flott sanitærbygg.
Norsjø Ferielandtillaget har tillrettelagt med mye aktiviteter der kabelbanen
som går i en 550 metrer lang sirkel er den største.
Stort sett hele tiden var der folk som sto på vannski,wakeboard eller wakeskate.
Ok badestrand med gressplen hvor folk kan sole seg eller bade.

Dato for oppholdet: juli 2019
    • Sted
    • Service
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi leide en 4-6 manns hytte for 3 netter. Det var et soverom med køyesenger. Sengene var svært primitive og hadde null komfor. I tillegg til at det ikke var noen form for lufteanlegg/aircondition i hytta ble det ekstremt varmt på natten. Vi hadde vinduet på soverommet åpent hele natten, men her burde det vært myggnetting!Hytten en såpass liten at det holder ikke mål til 6 personer for overnatting. Badet var greit nok, men svært primitivt med dusjforheng. Kort sagt, det er ikke foretatt noen synlige oppgraderinger på hytta siden den ble oppført på 80-90 tallet ish..
Der var varmekabler på badet. Vi måtte skru opp varmen på denne for at hånddukene våre skulle tørke over natten. Hytten ble full av kondens og fuktighet over natten pga manglende ventilering.
Kjøkkenet var godt utstyrt og det var fint å kunne lage seg en god frokost. Det var to platetopper av gammeldags type, men det funket greit til bruket.
Det vi reagerte på var at prisen var så høy. De tok i høysesongen kr 1800,- per natt på denne hytta. I tillegg måtte man betale kr 150,- for leie av sengetøy per person. Vi valgte å ta med eget sengetøy. Og på toppen av det hele skulle de ha kr 500,- for vask av hytten ved utreise. Det vil si totalt døgnpris for overnatting med sengetøy og vask kr 2075,-. Det er ikke verdt prisen i det hele tatt. Vi hadde en overnatting på et hotell i Oslo før vi ankom Nordsjø camping, der betalte vi kr 2200,- for et flott familirom som var større enn denne hytta, og det inkl frokost, sengetøy, håndklær og det man kan forvente av et 4 stjernes hotell generelt.

Ellers så hadde vi ikke noe å utsette på fellesarealene og uteområdene, de var rent og pent. Vi spiste en kveld ved restauranten, det var god mat og greiVi hadde blitt anbefalt Nordsjø camping av lokalbefolkningen.
Vi fikk desverre en uheldig avslutning på vårt opphold da vi oppdaget at hytta var invadert av svære stokkmaur!! Vi måtte reise en dag før som planlagt, da campingen ikke hadde andre ledige hytter. Vi fikk som kompensasjon tilbake pengene for den siste natten samt at barna fikk gratis prøving av wakeboard i kabelparken. Vi fikk også tilbud om en gratis lunsj.
Kritikk til ledelsen ved campingen at de ikke var mer på tilbudssiden. Men vi fikk raskt hjelp da vi oppdaget problemet med mauren. Personalet ved campingen var veldig behjelpelige og hyggelige.
Vi kommer dessverre ikke tilbake hit for overnatting.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, christine e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser