Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
USD 111
Vis tilbud
eDreams
USD 111
Vis tilbud
Agoda.comUSD 111
FindHotel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
33 resultater
Vurdering fra reisende
9
5
12
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
9
5
12
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 33 anmeldelser
Anmeldt 22. juni 2021

Vi hadde en fantastisk helg på norsjø ferieland! Helt super service, hyggelig betjening, fint sanitær anlegg! Vi lå helt nede med vannkanten og hadde underholdning dagen lang av alle som badet og kjørte i kabelparken! Super god pizza på restauranten, og veldig hyggelige mennesker som bodde på området!
Vi var et par som var der, og koste oss masse! Både lekte på lekeplassen alene og med andre barn som ferierte!
En plass for ALLE!
Dette anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 111susannej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Elendig service både på campingplassen og i stedets restaurant. Ødela ferieopplevelsen. Anbefaler ikke. I tillegg var kabelparken stengt. Vi kjørte forbi mange andre campingplasser, ta heller en av de!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, janesR8525VV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi overnattet i hytte i tre netter. Hytta var ok, men dusjen fullstendig ubrukelig. Det ble vann over alt, og siden det var en kant rundt sluket, så var gulvet klissvått hele tiden. Servicen var også granske laber.
Prisen var høy, men kanskje man må forvente det i år. Lekeplassen var fin, og øvrige sanitæranlegg virket ok. Beliggenheten er veldig flott, og nærheten til Sommarland er også overkommelig.
Tviler likevel på at vi velger Norsjø igjen. Kabelbanen virket heller ikke da vi skulle prøve.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, annemariti2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020

Så veldig fint ut på avstand. Stedet virker slitt, minigolfbanen er noe av det dårligste vedlikeholdte jeg har vært borti på lenge. Wakeboard-banen virket ikke. Kafeen var dyr, 240 kr for pizza til 2, 46 kr for 0,3 l brus. Måtte vente nesten en time på en lunka, kjedelig pizza. Bordene ble ikke vaska. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Arne R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020

Vi leide ei hytte til seks personer, to netter (nr 2). Det er en flott campingplass, med overraskende god mat på restauranten, maten ble servert til alle samtidig, selv om vi hadde valgt veldig forskjellig mat. Hytta var ren og fin, bra utstyrt, med kluter, såper, alt som gjør det enkelt å både vaske ut og være der. Veldig velkommen mottakelse. Men hvorfor har ingen prøvelagt sengene? Jeg har aldri i min tid opplevd maken. Det var umulig å trekke pusten i nederste køye uten å vekke dem som lå i stua. En ting var virkelige dårlige madrasser Vi la to oppå hverandre, så kjente vi ikke bunnplankene så godt (vi var bare fire i en seksmannshytte, og hadde ledige madrasser. Men den KNIRKINGA!!! Det gjorde nettene gjennomført kjempedårlige, og uten søvn: vel, så blir opplevelsen dårlig uansett hvordan det er å være på en ellers så kjekk plass. Vi snakker om å snu seg i senga, å stå opp for å gå på do, å flytte vekt i senga fra ett område til et annet. Med så dårlig søvnkvalitet kan jeg rett og slett ikke anbefale en natt her. Synd. Kjekt på alle andre vis.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Gunnhidl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser