Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
GOD MAT

Besøkte stedet 22. juli fir å spise middag. Det ble sent i strålende vær. Veldig travelt. Hyggelig... les mer

Anmeldt 25. juli 2020
18johnnys
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Vannski og wakeboard

I det varme været oppsøkte vi Nordsjø Feriesenter for soling og bading? Stor flott campinplass... les mer

Anmeldt 22. august 2019
BjR1956
,
Ålesund, Norge
Les alle 14 anmeldelsene
  
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
14 resultater
Vurdering fra reisende
8
2
2
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
8
2
2
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 14 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte stedet 22. juli fir å spise middag. Det ble sent i strålende vær. Veldig travelt. Hyggelig sted med god mat. Kommer gjerne tilbake.
Johnny Stiansen

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2020 via mobile enheter

Veldig bra kabelpark. Anbefales på det sterkeste. God service og mange fine hopp og attraksjoner. Tommel opp.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, frederick524
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2019

I det varme været oppsøkte vi Nordsjø Feriesenter for soling og bading?
Stor flott campinplass tillaget med mye aktiviteter der en av de er kabelbanen
som går i en 550 metrer lang sirkel der folk kan stå på vannski,wakeboard eller wakeskate.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2019

En flott attraksjon som passer til familier, venner, barn og unge! Det ligger en flott Resturant i nærheten og kiosk hvor man kan sitte og kose seg om man ikke ønsker og kjøre. Det er også laget til en strand hvor man kan bade og kose seg, en lekeplass og trampoline utenom Kabelparken.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Hmvh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2016 via mobile enheter

Supert for spenningssøkende tenåringer! Digger kabelparken:) hjelpsom betjening på campingen selv om vi ankom midt på natten.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, IngridJ366
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser