Overnattet på Sirdalsvatnet Hotell i forbindelse med et bryllup på Tonstad. Hotellet fungerer primært som overnattingssted for arbeidere ved nærliggende Sira-Kvina Vannkraftverk, og bærer preg av dette. Standarden på rommene og fellesarealene er generelt lav og har behov for oppussing, med eldre teppegulv og innredning.
Dobbeltrommene er egentlig to enkekeltrom uten vegg mellom, men med to enkeltsenger i hver sin side av rommet. Altså ikke et sted for en romantisk getaway. Men alt var rent og funksjonelt. Hotellets ene ansatte var veldig hyggelig og på tilbudssiden, disket opp med enkel og god frokost og var generelt behjelpelig. Utsikten over Sirdalsvatnet er også upåklagelig, selv om vi fra våre rom (til vår skuffelse) fikk skue ut over parkeringsplassen i stedet. Dette er rart med tanke på at hotellet praktisk talt var tomt denne helgen.
Prisen for et dobbeltrom var 1416 kroner, hvilket er stivt med tanke på hotellets standard. De planlegger en større oppussing, og kan muligens med tiden leve opp til dagens priser.
Alt i alt, fungerer greit for overnatting hvis standarden ikke er avgjørende og du ikke skal være så mye på hotellet. Pluss for behjelpelig ansatt og beliggenhet.