Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
monper
Oslo, Norge
Anmeldelse av Vesterland Feriepark
3,0 av 5 boblerAnmeldt 15. mai 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 569
  • Priceline
5.8 km fra Vesterland Feriepark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 945
  • Expedia.com
    kr 3 090
6.1 km fra Vesterland Feriepark
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 248
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
11.0 km fra Vesterland Feriepark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 5 827
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 5 827
11.1 km fra Vesterland Feriepark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 379
  • Hotels.com
19.2 km fra Vesterland Feriepark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
47.5 km fra Vesterland Feriepark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
35.8 km fra Vesterland Feriepark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
22.0 km fra Vesterland Feriepark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
34.8 km fra Vesterland Feriepark
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Kaupanger
Anmeldelser (128)
Filtrer anmeldelser
128 resultater
Vurdering fra reisende
36
39
29
17
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
36
39
29
17
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 128 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2018

Hadde bestilt rom her for natta,fekk tildelt eit fint rom mot gata.men det vat rett over svømebasenget og det var 34g så rommet blei som ein bakerovn og ikkje kunne vi ha oppe døra på grunn av all trafikken.Vi tok ein prat med ei hyggeleg dame i resep. og fekk tildelt ei hytte i skogen langt fra veien .Vi hadde det heilt fint i hytta og fekk ein god frokost neste dag før vi kjørte videre.

Romtips: Velg hytte når dere bestiller
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 378odd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Frokost var elendig leverpostei, syltetøyet mayones...var alt ute av dato og dårlige. Eggerøre var gammelt. Spurte etter noen kaker til tantene. Ingenting
Personalet fikk beskjed men vi måte sende melding til direktøren. Ingen svar ennå.
Betalte 600kr for 4 personer

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, alexogarnfinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juni 2016

Dette er sikkert et bra sted for de minste. Mye lek og gøy under tak når vestlandsværet er dårlig. For voksne uten barn er det greiest å velge et annet sted i området. Når et par brødskiver med servelat, hvitost og tomat/agurk til frokost, - koster kr 140 pr pers, blir opplevelsen en smule for drøy...
Rommet (i hovedbygget) var romslig og tilsynelatende rent, men luktet fryktelig innestengt (svette?). Men været var bra. Påfallende mange ansatte uten norsk språk og begrenset engelsk (Øst-Europa?)...?

Romtips: Rommene i hovedbygget har trafikkstøy fra riksveien utenfor. Vurder en campinghytte på baksiden.
Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Pål Mork F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2015

Budde på Vesterland ei natt frå 20-21. juli 2015.
Hadde bestilt familierom for vår familie på 2 vaksne og 1 born på 3 år.
Fyrsteinntrykket vitna om ein plass som har vore i drift lenge og utan særleg oppussing sidan oppstart utanom det høgst naudsynte.
Då me kom inn på rommet vart me møtt av ein forferdelig lukt, her lukta innestengt og gammalt. Det var heller ikkje reidd opp til minstemann på rommet, så alle 3 sov i to enkeltsenger som me skubba saman til ei dobbeltseng. Då me skrudde av lyset for natta viste det seg at det var noko gale med taklampene, slik at desse stod og flimra gjennom heile natta. Då var det for seint til at me tok oss bryet med å klage på det der og då. Då me kom til frukost, som me også måtte betale ekstra for, stod det kun nokre rundstykker ute ilag med litt frukostblanding og eit par yoghurt og noko ost og skinke. Heldigvis var det ein veldig hyggelig servitør der som lagde ferske omelettar til oss, dette var det eineste positive med heile opplevelsen.
Leikelandet fungerte greit for ein på 3 år, men desverre så bar eindel av apparatene preg av lang tids bruk og mykje var øydelagd.
Me klagde på rommet og fekk noko avslag i prisen(som me måtte betale på førehand), men likevel kjem me ikkje til å bu her fleire gonger.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Britapita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2015 via mobile enheter

Fint sted. Flotte hytter og flott område for barna. Hyggelig personale i resepsjonen.

Det som var negativt var frokostservering (lav service, dårlig utvalg og at kjølevarer ikke stod avkjølt), samt at bassenget var skittent og illeluktende.

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 979ronaldk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser