Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (112)
Filtrer anmeldelser
112 resultater
Vurdering fra reisende
28
37
26
15
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
37
26
15
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 112 anmeldelser
Anmeldt 15. mai 2019 via mobile enheter

To netter i hytte. Ren hytte. Helt greie fasiliteter og enkel standard. Ikke åpen cafe så kan ikke uttale om det. 2 min med bil til matbutikk. Lite grunt svømmebasseng. Fin lokalisasjon i forhold til vårt opphold. Hytte klar først en time etter innsjekking

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, monper
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018

Hadde bestilt rom her for natta,fekk tildelt eit fint rom mot gata.men det vat rett over svømebasenget og det var 34g så rommet blei som ein bakerovn og ikkje kunne vi ha oppe døra på grunn av all trafikken.Vi tok ein prat med ei hyggeleg dame i resep. og fekk tildelt ei hytte i skogen langt fra veien .Vi hadde det heilt fint i hytta og fekk ein god frokost neste dag før vi kjørte videre.

Romtips: Velg hytte når dere bestiller
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 378odd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Frokost var elendig leverpostei, syltetøyet mayones...var alt ute av dato og dårlige. Eggerøre var gammelt. Spurte etter noen kaker til tantene. Ingenting
Personalet fikk beskjed men vi måte sende melding til direktøren. Ingen svar ennå.
Betalte 600kr for 4 personer

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Alexogarnfinn A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2016

Dette er sikkert et bra sted for de minste. Mye lek og gøy under tak når vestlandsværet er dårlig. For voksne uten barn er det greiest å velge et annet sted i området. Når et par brødskiver med servelat, hvitost og tomat/agurk til frokost, - koster kr 140 pr pers, blir opplevelsen en smule for drøy...
Rommet (i hovedbygget) var romslig og tilsynelatende rent, men luktet fryktelig innestengt (svette?). Men været var bra. Påfallende mange ansatte uten norsk språk og begrenset engelsk (Øst-Europa?)...?

Romtips: Rommene i hovedbygget har trafikkstøy fra riksveien utenfor. Vurder en campinghytte på baksiden.
Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Pål Mork F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2015

Budde på Vesterland ei natt frå 20-21. juli 2015.
Hadde bestilt familierom for vår familie på 2 vaksne og 1 born på 3 år.
Fyrsteinntrykket vitna om ein plass som har vore i drift lenge og utan særleg oppussing sidan oppstart utanom det høgst naudsynte.
Då me kom inn på rommet vart me møtt av ein forferdelig lukt, her lukta innestengt og gammalt. Det var heller ikkje reidd opp til minstemann på rommet, så alle 3 sov i to enkeltsenger som me skubba saman til ei dobbeltseng. Då me skrudde av lyset for natta viste det seg at det var noko gale med taklampene, slik at desse stod og flimra gjennom heile natta. Då var det for seint til at me tok oss bryet med å klage på det der og då. Då me kom til frukost, som me også måtte betale ekstra for, stod det kun nokre rundstykker ute ilag med litt frukostblanding og eit par yoghurt og noko ost og skinke. Heldigvis var det ein veldig hyggelig servitør der som lagde ferske omelettar til oss, dette var det eineste positive med heile opplevelsen.
Leikelandet fungerte greit for ein på 3 år, men desverre så bar eindel av apparatene preg av lang tids bruk og mykje var øydelagd.
Me klagde på rommet og fekk noko avslag i prisen(som me måtte betale på førehand), men likevel kjem me ikkje til å bu her fleire gonger.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Britapita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser