Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Booking.com
USD 165
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.21
ZenHotels.com
USD 160
Vis tilbud
eDreams
Priceline
Destinia.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (112)
Filtrer anmeldelser
112 resultater
Vurdering fra reisende
28
37
26
15
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
37
26
15
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 112 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hyttene var koselige og romslige med det meste av utstyr. Gode senger og fresht bad. Vi fikk gratis tilgang til barnevennlig svømmebasseng og en stor lekepark.
Gode parkeringsmuligheter.
Det er ikke så mye å finne på i omegn.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Helga_vonS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2019 via mobile enheter

To netter i hytte. Ren hytte. Helt greie fasiliteter og enkel standard. Ikke åpen cafe så kan ikke uttale om det. 2 min med bil til matbutikk. Lite grunt svømmebasseng. Fin lokalisasjon i forhold til vårt opphold. Hytte klar først en time etter innsjekking

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, monper
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018

Hadde bestilt rom her for natta,fekk tildelt eit fint rom mot gata.men det vat rett over svømebasenget og det var 34g så rommet blei som ein bakerovn og ikkje kunne vi ha oppe døra på grunn av all trafikken.Vi tok ein prat med ei hyggeleg dame i resep. og fekk tildelt ei hytte i skogen langt fra veien .Vi hadde det heilt fint i hytta og fekk ein god frokost neste dag før vi kjørte videre.

Romtips: Velg hytte når dere bestiller
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 378odd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Frokost var elendig leverpostei, syltetøyet mayones...var alt ute av dato og dårlige. Eggerøre var gammelt. Spurte etter noen kaker til tantene. Ingenting
Personalet fikk beskjed men vi måte sende melding til direktøren. Ingen svar ennå.
Betalte 600kr for 4 personer

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Alexogarnfinn A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2016

Dette er sikkert et bra sted for de minste. Mye lek og gøy under tak når vestlandsværet er dårlig. For voksne uten barn er det greiest å velge et annet sted i området. Når et par brødskiver med servelat, hvitost og tomat/agurk til frokost, - koster kr 140 pr pers, blir opplevelsen en smule for drøy...
Rommet (i hovedbygget) var romslig og tilsynelatende rent, men luktet fryktelig innestengt (svette?). Men været var bra. Påfallende mange ansatte uten norsk språk og begrenset engelsk (Øst-Europa?)...?

Romtips: Rommene i hovedbygget har trafikkstøy fra riksveien utenfor. Vurder en campinghytte på baksiden.
Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Pål Mork F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser