“Verdt å komme tilbake til”
Anmeldelse av Bistro Karpow

Bistro Karpow
Vurdert som nr. 3 av 6 Restauranter i Skarnes
Prisklasse: USD 12 - USD 38
Anmeldt 6. august 2020

Hatt 3 lunsjbesøk, og de leverer. Lekkert presentert mat med herlige smaker. Meget serviceinnstilt betjening. Ser frem til å ta en middag der.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Geir D
Anmeldt 21. juli 2020

Vi var der i dag, to voksne og to barn på 4 og 6 år. Ingen retter som var tilpasset barn, og de var heller ikke behjelpelige med å gjøre noe barnevennlig. De kunne få halve porsjonener av det som stod på menyen, men dette var ingen barnevennlige retter. Blåskjell, reker o.l. De endte opp med to tørre croassainter. Ok mat til voksne, men ikke mer enn det. Vi kommer nok ikke tilbake.

1  Takk, 453siljes
Anmeldt 21. juli 2020

Jeg var sammen med noen gode venner og vi reiste fra Kongsvinger for å spise lunsj på Bistro Karpow.
Vi fikk nydelig salat med røkelaks og godt brød til.
Veldig bra - nydelige smaker i den salaten.
Vi får ta en ny tur til Bistroen snart.
Bistro er forresten et ord som brukes mye i Frankrike og Russland.
Ordet betyr rett og slett hurtig les; hurtigmat.
Kos dere på restauranten folkens.
Alf-Kaare Berg

Dato for besøk: juni 2020
Takk, alfkaareb
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Lunsj med familien. Liten men ok lunsjmeny. Så lenge du er voksen. Ikke noe på menyen fremstår som videre barnevennlig. Viljen/ evnen til å lage eller tilpasse noe til 12- åringen vår var der ikke. Det var rett og slett ikke mulig for dem å tilpasse et smørbrød til noe mer barnevennlig. Dette burde ikke vært noe problem om de hadde giddet. Er ikke imponert. Hva gjelder maten ellers var den grei, men ikke mer enn det. Prisene på linje med tilsvarende kafeer. Frister ikke til gjentagelse.

Dato for besøk: juni 2020
4  Takk, janbM4455CY

Reisende som så på Bistro Karpow, så også på

Har du vært i Bistro Karpow? Del dine erfaringer!