Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat!”
Anmeldelse av Tao Restaurant

Tao Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 6 Restauranter i Skarnes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Har spist her en del ganger og hver gang er maten god. Og raskt på bordet. Til en hyggelig pris. Rikholdig meny, og alt er laget med god kvalitetsfølelse og smak. For de lokale her på stedet kunne kanskje menyen vært byttet ut snart, men den er rikholdig, så det tar en stund å spise seg gjennom den. Tao kan absolutt anbefales. Asiatisk mat på et greit høyt nivå. Du må reise langt for å finne noe bedre i denne kategorien. Igjen, anbefales.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 14 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var to som spiste de samme rettene og vi var like fornøyde begge to!
Ferske råvarer, nykokt ris og akkurat nok, sterk chili i woken! Hyggelig om enn litt anonym kelner, men han kom bordet og spurte om maten smakte og om vi ønsket dessert og eller kaffe.
Vi anbefaler kylling gong bao på Tao!

Dato for besøk: september 2018
Takk, KaOdBe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. august 2018

Etter en dag hvor mat ble glemt fant vi et sted som kunne ligne en Kinarestaurant :-) Dagens var biff i Oister-saus, og den smaken glemmes ikke så lett!
Perfekt ballanse mellom smak og sortiment. Her fant jeg virkelig noen som kunne kokekunsten.
For å få full tier - må vinduene rengjøres for døde fluer! Det dro ned helheten.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Keinapel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Man må til Skarnes for å få ypperlig mat og god service. Dette stedet må inngå i kategorien «skjult perle». Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 388benmariusl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Rikelige porsjoner og nydelig mat. Hyggelig betjening. Kort ventetid for å bestille, fikk maten raskt og kunne betale uten å vente da vi var ferdige. Middels prisnivå. Gode parkeringsmuligheter.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, vetleandreass2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tao Restaurant, så også på

Har du vært i Tao Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.