Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mitt livs vedtatte behandling av en kelner”
Anmeldelse av Dreggen Kro & Vertshus

Dreggen Kro & Vertshus
Vurdert som nr. 3 av 10 Restauranter i Svelvik
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. august 2021

Da kjøttet var dårlig fortalte kelner meg at det var meg det var noe feil med eller at jeg burde pusse mine tenner, jeg var meget høflig men han ga seg ikke før jeg gikk

Dato for besøk: august 2021
5  Takk, Siv Mika E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 55 anmeldelser

Anmeldt 5. juni 2021 via mobile enheter

Greit å finne bord. Bestilling gikk greit. Etter et savn av Danmark i 1,5 år, var dansk Hakkebøf på menyen. Det smakte bra. Kaldt øl til. Daimkake som dessert toppet måltidet.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 184terjeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. mars 2021

Kjempe god mat og god service,svarte raskt på telefon og maten var klar kort tid etterpå.
Jeg har vært her før,jeg bestilte biffsnadder uten sopp,men fikk med sopp,jeg sa ifra å de beklaget og jeg fikk ny rett,det er pirk fra min side,men poenget her er at dette er utrolig god service,her får kundene det de bestiller,flinke folk.
Jeg kommer garantert tilbake hit.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 380runel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. februar 2021

Jeg har besøkt restauranten ved flere anledninger og aldri vært misfornøyd med hverken mat eller service. Nydelig biff med deilig tilbehør.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, energi71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juni 2020

Vi var 6 voksne som skulle ut og spise en deilig sommerkveld i pinsen. Det ble bestil Pizza, Hakkebøf og "Lukus Rekertallerken", men det var desverre ikke mye "Luksus".
At det i det hele tatt er mulig å klaske en haug billige reker fra en bøtte over 4 fattige agurkskiver som derved drukner i den salte laken fra bøtta, og kalle det "Luksus". Det smakte harskt saltvann! Tilbehøret var en klatt smør, litt ayoli og 4 små tørre brødskorper. Hvar er minstemålet for tilbehør til reker? Jo, dill og sitron. Det var totalt fraværende, men hadde nok ikke hjulpet stort uansett.
Da vi forlot stedet så vi flere tomme bord der den samme Luksus Reketallerken stod igjen - urørt.
Hva skal til før denne dansken som driver stedet forstår hva som forventes av kvalitet på reker i Norge?

Pizza'en var liten, tørr og smaksløs.
Det eneste man kan si noe pent om var den danske hakkebøfen som helt tydelig var anrettet direkte fra boks (men så er innehaveren også dansk, så det skulle bare mangle!"

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
7  Takk, oyvindviking
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dreggen Kro & Vertshus, så også på

 

Har du vært i Dreggen Kro & Vertshus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.