Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Like flott og imponerede

Flott og imponerende byggverk.. jeg blir like imponert hver gang jeg besøker stedet. Bruk god tid... les mer

Anmeldt 28. august 2021
894hannes
,
Skien, Norge
via mobile enheter
Prakt eksempel på komakt med innholdsrik stavkirke

Stavkirka er litt mindre enn de jeg har vært på tidligere men størrelsen gjorde at man kunne se... les mer

Anmeldt 5. juli 2021
anneberitb234
Les alle 29 anmeldelsene
  
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
12
15
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
15
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 29 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020

Staselig stavkyrkja, ein av to i Telemark. Fekk omvising med gruppe. Innvendig er veggene dekorert med maleri. Verdt eit besøk.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk flott stavkirke! Dyktig guide tok oss gjennom historien i korte og enkle trekk. Kirken er godt vedlikeholdt, liten og intim. Det anbefales å besøke kirken!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, hannepanneno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2019 via mobile enheter

Godt bevart stavkirke som er vært ett besøk. Beliggenhet er veldig flott. Vi kombinerte besøket til stavkirken med besøk til Rui plass

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018

Gikk ikke inn da det ikke passet med tiden til neste omvisning så vi så oss bare om på utsiden det kan være greit nok det også av og til. Hadde jeg vært aleine hadde jeg nok tatt omvisningen. Flott bevart på utsiden i alle fall.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, bjorneriksensgreier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2017

På tur med pensjonistgruppen i FLT ble turen lagt innom Eidsborg stavkyrkje.Der fikk vi en flott omvisning og foredrag av en særdeles hyggelig ung mann.Dette kan absolutt anbefales.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Pero391
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser