Lagre
Like flott og imponerede

Anmeldt 28. august 2021
894hannes
Skien, Norge
Prakt eksempel på komakt med innholdsrik stavkirke

Anmeldt 5. juli 2021
anneberitb234

Anmeldt 28. august 2021 via mobile enheter

Flott og imponerende byggverk.. jeg blir like imponert hver gang jeg besøker stedet. Bruk god tid. Været var flott og solen skinte.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 894hannes
Anmeldt 5. juli 2021

Stavkirka er litt mindre enn de jeg har vært på tidligere men størrelsen gjorde at man kunne se detaljene bedre. Guiden var utrolig kunnskapsrik og fortalte om national og lokal religionshistorie. Burde kombineres med besøk på det utrolig fyldige museet!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, anneberitb234
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Den vakre kirken ligger på en høyde med utsikt over den vakre bygda som omkranser et tjern. Kirkegården er velordnet og særdeles velstelt.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Kjeros
Anmeldt 16. august 2020

Staselig stavkyrkja, ein av to i Telemark. Fekk omvising med gruppe. Innvendig er veggene dekorert med maleri. Verdt eit besøk.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Trehar
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk flott stavkirke! Dyktig guide tok oss gjennom historien i korte og enkle trekk. Kirken er godt vedlikeholdt, liten og intim. Det anbefales å besøke kirken!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, hannepanneno