Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vest-Telemark Museum Eidsborg
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Utrolig fint og for seg gjort museum!

Utrolig fint og godt gjennomført museum! Kom i hovedsak for å se på stavkirken men ble i nesten 5... les mer

Anmeldt 3 uker siden
anneberitb234
Koselig besøk

Imponerende fint museum midt i ‘ ingenting’! Fin utstilling i moderne bygg! Flott og populær... les mer

Anmeldt 13. juli 2020
hannepanneno
,
Tønsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 23 anmeldelsene
  
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
11
10
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
10
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 23 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Imponerende fint museum midt i ‘ ingenting’! Fin utstilling i moderne bygg! Flott og populær aktivitet for barna med telemarkskanalen i leke-versjon! Besøk med guide i stavkirken var lærerikt og fint! Flinke ansatte og flott museum som anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, hannepanneno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2019

Her er det litt for alle. Nytt flott museum og ute gamle flotte bygningar. Artig med ein runde inne i museet og sjå tebake. Etterpå kan de ta Telemarkskanalen i miniatyr før de avsluttar med nydeleg mat i kafeteriaen med heimelaga mat

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018

Er du på veg gjennom så er det verd et besøk. Godt avbrekk fra kjøreturen. Mye om industri historie og mye mer. Flotte gamle bygg og gammel gård fra over 1000år siden. Kunne gjerne brukt mer tid her.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, bjorneriksensgreier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2016

Dette var første besøk siden museumet hadde bygget en ny hovedbygning. Det framstod som ryddig og med god informasjon om de utstilte gjenstandene. Tydelig preg fra Vest-Telemark med sin mangslungen historie. Kafeen var hyggelig, med veldig god mat. Vi satt lenge og nøt vår kok-kaffi. For barna må det å seile ned kopien av Telemakskanalen være moro. Kan anbefales!!

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, knutst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2016

Kommer du østfra og er på vei til Dalen i Telemark, kjører du forbi Vest-Telemark Museum på Eidsborg, rett før bakkene ned til Dalen. Her bør du ikke kjøre forbi uten en stopp, både for å se museumsområdet og Eidsborg Stavkirke. Museumsområdet med alle de gamle bygningene, og stavkirken fra 1200-tallet, er absolutt å anbefale. Det er også bygget en modell av Telemarkskanalen, som forteller om kanalens historie, foruten at den er et flott "leketøy" for barn. Det er muligheter for enkel mat på kafeteria i hovedbygget.

Dato for opplevelse: juli 2016
1  Takk, Amund P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser