Vest-Telemark Museum Eidsborg
Fantastisk lokalhistorisk museum som er altfor lett å bare køyre forbi!

Dette museet er ei overraskande perle av eit lokalhistorisk museum! Med beskjeden beliggenhet... les mer

Anmeldt 4. august 2024
Jan H
En opplevelse

Var på gjenbesøk til museet, nå med flere venner. Innholdsrikt både ute og inne. Hadde bestilt... les mer

Anmeldt 10. juni 2022
RolfH682
Stathelle, Norge

Anmeldt 30. juli 2020

Vi hadde ingen forventninger til museet, vi kom i hovedsak for uteområdet med modell av Telemarkskanalen. Kanalen svarte absolutt til forventningene og er verdt turen alene, men vi ble veldig positivt overrasket over museet, særlig bunadsutstillingen med sølv og det hele.

Ta turen!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Reisekona
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Imponerende fint museum midt i ‘ ingenting’! Fin utstilling i moderne bygg! Flott og populær aktivitet for barna med telemarkskanalen i leke-versjon! Besøk med guide i stavkirken var lærerikt og fint! Flinke ansatte og flott museum som anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, hannepanneno
Anmeldt 1. mai 2019

Her er det litt for alle. Nytt flott museum og ute gamle flotte bygningar. Artig med ein runde inne i museet og sjå tebake. Etterpå kan de ta Telemarkskanalen i miniatyr før de avsluttar med nydeleg mat i kafeteriaen med heimelaga mat

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Kai T
Anmeldt 2. juli 2018

Er du på veg gjennom så er det verd et besøk. Godt avbrekk fra kjøreturen. Mye om industri historie og mye mer. Flotte gamle bygg og gammel gård fra over 1000år siden. Kunne gjerne brukt mer tid her.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, bjorneriksensgreier
Anmeldt 12. september 2016

Dette var første besøk siden museumet hadde bygget en ny hovedbygning. Det framstod som ryddig og med god informasjon om de utstilte gjenstandene. Tydelig preg fra Vest-Telemark med sin mangslungen historie. Kafeen var hyggelig, med veldig god mat. Vi satt lenge og nøt vår kok-kaffi. For barna må det å seile ned kopien av Telemakskanalen være moro. Kan anbefales!!

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, knutst