Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
4
7
8
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4
7
8
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 21 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde to rom i annekset. Oppusset, men forholdsvis små. Frokosten var buffet, omtrent som før Corona, men bra. Menyen til middag var kort, men biffen var visst svært mør og god, sa reisefølget. Selv valgte jeg hamburger.

Vennlig personale, det trekker opp. Synes nok prisen for B&B var vel høy, standarden tatt i betraktning.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi ble godt oppvartet av et vennlig og serviceinnstilt personale de tre nettene vi bodde på hotellet. Restauranten var stamstedet i bygda og serverte en enkel, men viktigst velsmakende ala carte meny bestående av en kjøtt, fisk, burger eller pizza. Alle rettene var flott dandert og maten kunne nytes på hyggelig uteservering vendt mot hovedgaten. Frokosten var god. Nyrenoverte rom vinteren 2020 i annekset vis-a-vi hovedbygningen. Vårt hyggelig rom i 2. etg. kunne skilte med balkong og noe fjordutsikt. Utsikten var bedre enn forventet. Badet var lite og det samlet seg fort vann utover gulvet når vi dusjet, men det fungerte greit.

Viktigst. Du må ta hotellet for hva det er. Det er et enkelt men svært hyggelig lite bygdehotell. Hotelrommet, maten og den personlige servicen fra personalet var over det vi kunne forvente på et slikt sted.

Takk for et fint opphold, vi kommer gjerne tilbake!

Romtips: Rom i 2. etg. på nordsiden har begrenset fjordutsikt. Fin balkong.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, norgesferie2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Det er et helt greit hotell. Ikke noe luksus, men det ser trivelig ut. Vi hadde en enkel og grei Hamburger til mat i går kveld. Det var en grei middag. Det var god smak på maten, og mye god salat til.Rommene på Hotellet var fine. 2 gode lenestoler, og en aldeles nydelig madrass å ligge på. På badet var det problemer. Dusjforheng som sluttet 40 cm over gulvet, så når en dusjet, så var det vann over hele gulvet. Måtte tørke opp det for å kunne gå inn. Ellers et greit bad. Det var rent og pent på rommet. Frokosten i dag var helt Ok. Det var det en trengte for en god start på dagen. Vi kommenterte det med badet, og da svarte de at rommene skulle pusses opp. Så får en se om det er tilfelle, eller bare et svar. Dyrt for en natt med middag. Men det er vel priser på denne årstid for turister. 550 pr pers. Så kommer frokost på kr 100 pr pers. Men det var rimelig Øl. Kr 80 pr glass.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 933gunnart
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2019 via mobile enheter

Stoppa her for natta på veg mot Haukeli. Fint hotel , men eg bestilte eit billig rom i annekset bak hotellet og det var «ok». Kan ikkje forlange mykje når du betaler lite. Fekk middag på hotellet som var god. Ser at dette er ein typisk sommarturistplass. Frokosten var også god. Ingen problem og overnatte her på nytt. Veldig hyggeleg betjening og roleg plass

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2018

Servicen var god. Standarden på gamle bygget er heilt grei og reint. Det hadde ikkje skada med to puter. Elles var sengene bra. Middagen i restauranten såg delikat ut og smakte veldig bra. Frukosten var enkel.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser