Enormt svært. Kan bruke en hel dag der. Mange gode kjøp. Eks 2 Lévis 501 for 89$. Gant blazer satt ned fra 320$ til 120$.
Et veldig flott shoppingsenter som er verdt å ta turen til. Man må beregne å bruke en del timer da det er svært stort. Enkelt å finne parkering- det er gratis å parkere. La også merke til at det var veldig rent gjennom hele sentret. Her kan det gjøres mye gode kupp!
Vi er så glade for å høre dette. Vi håper også at du kan komme tilbake igjen snart for å handle med oss!
Har vært her 7 ganger og det er alltid bra utvalg. Ekstremt stort kjøpesenter som man bør sette av en hel langdag for å komme igjennom
Fra Miami går det billige busser men Uber er heller ikke så verst pris
Dette kjøpesenteret er helt fantastisk . Rent og pent, masse spisesteder fordelt på ulike områder. Lett å finne frem da det står skilter overalt og du får kart på bussen. Videre er det mulig å leie tralle inne på senteret slik at du ikke trenger å bære poser i hendene. Litt dyrt å leie, det kostet 8$ men verdt det! Anbefaler at man bruker hele dagen der. Timene går fort.
Vi måtte lete en stund før vi fant parkering og det er gratis å parkere. Mange flotte butikker med gode tilbud. Mye folk de fleste steder. Men ikke alle butikker er like billig. Men her finner man alt, blant annet mye gode sko tilbud. Virkelig verdt et besøk, men husk hvor du parkerte og hvilken inngang du gikk inn. Tips! Ta gjerne et bilde av inngangen 👍 god shopping 🤩
Flott mall som er en outletmall. Det er ryddig og reint og med stort sett hyggelig betjening. Lurt å kjøpe dunjakker og vinterklær, det bruker å være veldig billig.