Du blir bergtatt av huset og dets historie. Alle rommene, alle de små detaljene. De lyse fargene... les mer
Her fikk vi en profesjonell guide som fortalte om gården og om Carl Larsson og familien hans. For min del, så var navnet helt nytt, men guiding var ikke mindre interessant av den del.
Dette kan virkelig anbefales.Guidene hadde en fantastisk kunnskap.Stedet er virkelig verdt et besøk.Ligger nydelig til.
Du må gå med guide, noe som gir deg enda mer.
Absolutt verdt besøket
Avslappende i svensk natur, med hyggelige mennesker som gjør sitt til at tilreisende skal trives. Anbefales !
Et besøk på Carl Larsson Gården anbefales på det beste. Vi besøkte museet 9. juli 2015 og ble vist rundt av Solveig som var en meget dyktig og kunnskapsrik guide. Alt på gården er bevart slik det var da Karin og Carl Larsson levde der. Malerier, akvareller, fotografier, vev osv. hang på vegger i alle rom.
Vi hadde stedet på vår "to-do"-liste og det skuffet ikke. Du må ha guide og det angrer du neppe på. Stedet har så mange historier og anekdoter og her kommer guidene til sin rett. De tar oss i komfortabelt tempo gjennom de ulike rom og vi lærer mye om Larsson-familien underveis.
Svært interessant å høre mer enn bare å se de bildene Carl Larsson er mest kjent for.
Forøvrig, de har guiding hvert 10.minutt og du får tildelt neste, ledige "time". Smidig og greit og det blir en gruppe totalt på ca 15 personer.
Huset passer ikke for folk med rullestol - det er noen trapper å gå i (både opp i 2.etasje og ned igjen).