Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”
Anmeldelse av Eggedal Borgerstue

Eggedal Borgerstue
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Eggedal
Prisklasse: USD 89 - USD 259
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Eggedal Borgerstue er et lite familedrevet hotell, bygget i 1926 - den gang som forsamlingssted og kommunehus. Borgerstua ligger i hjertet av Eggedal i Buskerud - "Norefjells solside". Det har hele tiden vært drevet som hotell, men har også hatt svært mange funksjoner. Rommene i den gamle delen har nå fått tilbake sin "opprinnelige drakt" - Her kan du overnatte på lensmannskontoret eller på venteværelset. Vi har helårsåpen cafe hvor vi serverer norsk husmannskost, vi benytter mest mulig lokale råvarer. Hos oss kan du også bestille selskaper og familiemiddager - egen selskapsmeny. Eggedal Borgerstue er en fin base for ski, fjellturer, toppturer men også besøk i et av våre flotte kunstnerhjem Hagan og Lauvlia. Blaafarveværket er også i nærheten - vi er en del av kunstnerdalen. Hjertelig Velkommen til oss!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Eggedal Borgerstue er et lite familedrevet hotell, bygget i 1926 - den gang som forsamlingssted og kommunehus. Borgerstua ligger i hjertet av Eggedal i Buskerud - "Norefjells solside". Det har hele tiden vært drevet som hotell, men har også hatt svært mange funksjoner. Rommene i den gamle delen har nå fått tilbake sin "opprinnelige drakt" - Her kan du overnatte på lensmannskontoret eller på venteværelset. Vi har helårsåpen cafe hvor vi serverer norsk husmannskost, vi benytter mest mulig lokale råvarer. Hos oss kan du også bestille selskaper og familiemiddager - egen selskapsmeny. Eggedal Borgerstue er en fin base for ski, fjellturer, toppturer men også besøk i et av våre flotte kunstnerhjem Hagan og Lauvlia. Blaafarveværket er også i nærheten - vi er en del av kunstnerdalen. Hjertelig Velkommen til oss!
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted med hjemmekoselig atmosfære og veldig god service. Porsjonene var store og gode med masse grønnsaker som var perfekt kokt.Både ørret og elgkarbonader kan anbefales om man vil ha en velsmakende, tradisjonell middag.

Dato for besøk: august 2020
Takk, ingseke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Balder11, Eier på Eggedal Borgerstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Tusen takk, hyggelig å høre! Mvh Elisabeth

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 25 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Stopp her! Koselig sted med deilig mat, både lunsjmeny og middag. Rikelige porsjoner og tydelig «hjemmelaget». Anbefaler et stopp her.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Codfishguy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Balder11, Eier på Eggedal Borgerstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2020

Så hyggelig å høre!! Velkommen tilbake) Mvh Elisabeth

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2019

Vi hadde bare en enkel lunch, karbonadesmørbrød med egg og evnt.løk
Dette smakte fortreffelig.
Super service. Kan trygt anbefale kafeen til en hyggelig mat-opplevelse

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Oddk440
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Vi ringte å sa vi ble sene ( etter 23:00), fikk beskjed om at det var helt ok, og at vi bare måtte gi beskjed om vi ville ha hjemmelaget pizza . Hotellet og rommene er veldig koselige i gammel stil. Frokosten var fantastisk med flere typer hjemmelaget brød. God og lokalt pålegg. Kjempe hyggelig betjening. Vi kommer gjerne igjen

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tommy G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Rommene var rene, koselige, med flott interiør og oser av sjarm. Maten smakte fortreffelig. Men det helt spesielle var den flotte, hyggelige og personlige servicen, fra de blide og unge sommer vikarene / ansatte «Egge dølingene» som de kalte seg selv . Anbefales og kommer gjerne igjen!!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 970finns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eggedal Borgerstue, så også på

Har du vært i Eggedal Borgerstue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din