Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 29. august 2018

Stoppet på Haglebu Fjellstue i dag for å spise en rask lunsj på vei over fjellet. Jeg spiste Haglebu's variant av Club Sandwich, og det var god størrelse på porsjonen, og maten smakte godt. Betjeningen var veldig hyggelig, og maten kom raskt på bordet. Stoppet der for noen år siden også, og hadde samme positive opplevelse da.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Vivpriw
Anmeldt 5. oktober 2017 via mobile enheter

Koselig plass, men lenge siden jeg fikk så dårlig mat.
Kyllingburger med båtpoteter
Vel.. Litt usikker på om det var fiskekaker eller noe annet.. Kyllingen glimret med sitt fravær.
Potetene var vasne og smakløse
Vi fikk også det de kalte kjøttkaker.. Samme story her..
Industriell mat av dårlig kvalitet
Poteter.. Jo da de lignet på det

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, MOWOG1965
Anmeldt 2. oktober 2017 via mobile enheter

Det serveres i det alt vesentligste bare hjemmelagde retter på fjellstua. Vi gikk for ytrefilet og elgkarbonader. Den første smakte nok mer enn karbonadene. Hadde vel egentlig forventet meg noe mer med tanke på smak enn det jeg fikk, uten at det betyr at det ikke var godt.
Lokalene er ikke av de hyggeligste, det blir liksom nesten veldig koselig uten at det helt er sånn.
Alternativene på Haglebu er ikke så mange så jeg anbefaler absolutt stedet om du ikke gidder lage mat på hytta.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, Morten W
Anmeldt 7. august 2017 via mobile enheter

Fikk en knall bra lunsj her midt i uka også så langt oppå fjellet. Helt topp god service og god mat. Stopper nok her igjen ved gjennomreise :) stor parkeringsplass. Rask service noe jeg setter pris på:)

Dato for oppholdet: mars 2017
Takk, oles714
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Oppholdet startet med at hytta vi hadde booket var dobbeltbooket. Følget på 4 voksne og 3 barn ble stua inn i en liten leilighet med 1 soverom og åpen hems. Når vi endelig kom oss inn i leiligheten var det for få sengeplasser. Betjeningen undersøkte ikke hvor mange besøkende vi var. Når vi endelig hadde fått på plass ekstra madrass rotet betjeningen med riktig antall dyner. I leiligheten var det også for få middagstallerkener osv. Etter fire turer til resepsjonen ga vi rett og slett opp betjeningen. Sikringene gikk til stadighet under middagslagingen.

Personalet virket inkompetent og utrent og måtte til stadighet ringe eierene for å løse alle utfordringer, små som store. Dette gjorde at alt tok lang tid.

Når vi skulle sjekke ut søndagen var resepsjonen stengt. Det var ikke mulig å sjekke ut før kl 11. Dette ble vi ikke opplyst om ved innsjekk fredag! Vi ble derfor stående fast utenfor resepsjonen i en time og kom for sent til Flå.

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, Adventurer673926