Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste kinamaten i Bergen ”

Tin Tin Loi Chinese Take-Away
Vurdert som nr. 2 av 6 Restauranter i Loddefjord
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Utrolig god mat! Anbefales på det sterkeste! Grei pris og man får mye for pengene. Kjapp og effektiv på levering:)

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Janinassk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (46)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 46 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2018

Har alltid pleid å kjøpe mat her, når vi har ønsket oss asiatisk mat. Synes likevel maten har tapt seg. Smakløs, veldig mye soyasaus går på bekostning av smak, frityren og risen er ofte tørr, og smaker som den har ligget frossen lenge før den ble varmet opp igjen.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, SindreHane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Ok mat til en grei pris
Kunne vært mer ferske grønnsaker og mer fyll i vårullene. men god service og grei smak

Dato for besøk: august 2018
Takk, cassandra d
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Grei takeaway mat, hurtig tilberedning, ikke alle retter er like bra men klassikeren svin i sursøt er god.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, tolandro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Meget god mat. Favoritten er biff tintin.
Kassadamen er alltid like sur men kokken smiler fra øre til øre

Dato for besøk: august 2018
Takk, Jan-Rune1980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tin Tin Loi Chinese Take-Away, så også på

 
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Tin Tin Loi Chinese Take-Away? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din