Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig mat”
Anmeldelse av Vito's Restaurant

Vito's Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 6 Restauranter i Vollen
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. august 2021

Måtte vente 1,5 time på maten og når den endelig kom så var maten kald daff og smarte rett og slett ikke godt. Elendig service servistørene stresser rundt og man får aldri tak i dem får å bestille mer å drikke. Og i steden får å si i fra om at du har fått nokk og drikke lurer de deg met at de enten serverer alkoholfri øl eller drinker uten sprit men likevel betaler man full pris. Og til slutt alt får høy musikk

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, M-m123971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (185)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 185 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2021

Var her i forbindelse med en bursdagsfeiring.
Lite innbydende ved inngangen, med matter slengt over benkene og fulle askebeger.

Det tok lang tid ved bestilling av drinker.
De ansatte virket uinteresserte og det var vi som kunder som måtte ta initiativ til kontakt for å kunne bestille det vi ønsket.
Lite imøtekommende, smilende og gjestfrie servitører.
Maten smakte greit, men servicen trakk mye ned..

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, ElisabetSB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

For godt stekt mat. Hvordan man kan betale 400kr for gummi er bare tull ikke kjøp sjømatstalerken...

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, janm0rtenw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Makan til elendig service skal man lete lenge etter. Fantastisk god mat, men elendig logistikk. Hadde to-timers parkering på brygga, rakk tilbake akkurat i tide, fikk hovedrett etter 1 1/2 time, og da gikk det ikke å få med en øl til maten, for feil med bestillings pad. Takler ikke mye folk, virket som enkelte gjester ble prioritert fremfor andre.

Dato for besøk: juli 2021
3  Takk, MetteVJK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig restaurant i Vollen marina. God pizza og smakfulle blåskjell, men dessverre for få ansatte til å følge opp underveis.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, BislettBeboer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Vito's Restaurant, så også på

 
Vollen, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 

Har du vært i Vito's Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.