Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Det er ikke kun ustsikt som teller”
Anmeldelse av Cafe Oscar

Cafe Oscar
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Vollen
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. desember 2018

Dessverre er Kafe Oscar ikke det det var en gang.
Utsikt er nok ikke alt og bakevarene som leveres av Nærbakst er også litt overpriset i henhold til kvaliteten. Kaffen man får kjøpt er dessverre også bare middelmådig. Synd, for dette var et koselig sted med egen bakeri en gang i tid. Et greit sted dersom du ønsker ønsker å nyte utsikten over Oslofjorden, men vi valgte en annen Café denne gangen.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bergmann92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 31 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Fin plassering, men når et halvt rundstykke med ost og skinke koster 48 kr, da blir det ikke flere besøk.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, RonnyStorsul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mars 2018 via mobile enheter

Etter en fornyelse av interiøret er det tid for besøk på kafé Oscar igjen. Deilige reksesmørbrød og andre typer smørbrød, samt en herlig kopp kaffe med gratis påfyll! Kakene er også fristende, og i en så trivelig atmosfære med en så nydelig utsikt innover i retning Oslo, så er det ikke noe å lure på. Stikk innom og kos dere, folkens! Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Berit B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2018 via mobile enheter

Maten er ikke spesielt god. Kjedelig og ikke bakt i bakeriet men masse produsert. Laffen kommer fra en dårlig kaffe maskin, det samme med kakaoen. Men beliggenheten og utsikten er fantastisk. Alltid travelt og koselig stemning. Beliggenheten er bra med små butikker rundt kafeen.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, SofiaO7366HY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2017

Oscar ligger midt i sentrun av Vollen, et hyggelig lite sentrum med flere butikker o håndverkere i gamle, velholdte bygninger. Utsikten fra kaféen er kjempeflott, - hele fjordløpet med all båttrafikken innover mot Oslo. Utvalget av mat og drikke er veldig bra, både for dem som vil ha en solid lunch og for dem som bare trenger noe søtt til kaffen. Godt utvalg i kaker! Hyggelig betjening gjør besøket enda bedre!

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Liv K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Oscar, så også på

 

Har du vært i Cafe Oscar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.