Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin samling av seilbåter både i størrelser og alder

Fin utstilling av forskjellige båttyper. Ikke de helt store men de mindre. Særlig rekken av... les mer

Anmeldt 12. april 2018
Oivind T
,
Asker, Norge
Fint museum i nydelige Vollen

Informativt og interessant museum, passer bedre for barnefamilier enn par. Hyggelig kafé og fin... les mer

Anmeldt 13. mars 2017
mariisras
,
Asker kommune, Norge
via mobile enheter
Les alle 20 anmeldelsene
  
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
4
15
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
4
15
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 20 anmeldelser
Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Flott fritids og sjøfartsmuseum vel verdt besøk. Mye gamle båter, motorer samt div historisk materiale og bilder. Anbefales

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Departure752225
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2018

Fin utstilling av forskjellige båttyper. Ikke de helt store men de mindre. Særlig rekken av seilbåter fra Oslo jolle, A jolle og optimist via Killing til bl. a. snipe er fin. Den viser utviklingen.

Dato for opplevelse: mai 2017
1  Takk, Oivind T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2017 via mobile enheter

Informativt og interessant museum, passer bedre for barnefamilier enn par. Hyggelig kafé og fin beliggenhet, særlig på sommeren. Kanskje kombinere med en strandtur?

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, mariisras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2017

Mange gode aktiviteter for barna hvor de engasjeres inn i fjordens mangfold og historie Rotur og deltagelse i det unike i naturen i fjorden og nok historie for de som er med barna. Vollen et ypperlig reisemål, med en unik kombinasjon av museet, spisesteder (ikke minst Litle England med sin high noon Tea) og håndverk og en super duper klesbutikk som har et herlig utvalg for den som leter etter det unike.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, 173kirstik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2016

Oslofjordmuseet er i Vollen i Asker. Vi er der jevnlig hver sommer, og det er nyåpnet. Billettene er billige, og selv om det er et relativt lit museum har det en gjennomgående bra kvalitet. Det er også en liten kiosk der, men det er lite sunn mat å få tak i.

Dato for opplevelse: september 2015
Takk, martin h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser