Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat”
Anmeldelse av Oppegard Sushi & Wok

Oppegard Sushi & Wok
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Oppegård
Prisklasse: USD 6 - USD 48
Beskrivelse: Oppegård Sushi & Wok ble etablert i 1997 av familien Pham, tidligere navn Oppegård kro. Vi er stolte av å fremdeles tilby våre gjester god mat og en sosial matopplevelse i Follo. Vi setter stor fokus på kvalitet med varierte og spennende smaksopplevelser. Kjøkkenet tilbyr et bredt utvalg av retter fra det asiatiske kjøkkenet og Sushi. Vi legger vekt på å gi våre gjester en matopplevelse av høy kvalitet enten du spiser i restauranten eller bestiller Take Away.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Oppegård Sushi & Wok ble etablert i 1997 av familien Pham, tidligere navn Oppegård kro. Vi er stolte av å fremdeles tilby våre gjester god mat og en sosial matopplevelse i Follo. Vi setter stor fokus på kvalitet med varierte og spennende smaksopplevelser. Kjøkkenet tilbyr et bredt utvalg av retter fra det asiatiske kjøkkenet og Sushi. Vi legger vekt på å gi våre gjester en matopplevelse av høy kvalitet enten du spiser i restauranten eller bestiller Take Away.
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Vi har spist her mange ganger nå og er fornøyd hver gang. Trivelig å spise på restauranten også, selv om vi oftest tar take away. Kan anbefale alle å prøve sushien. Og de vietnamesiske sommer rullene.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 435pial
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Øyvind P, Kundeansvarlig på Oppegard Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2018

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 36 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Etter å ha testet samtlige sushi-steder i Oppegård er vi ikke tvil. Denne er desidert best. Anbefales absolutt!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Tom S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Øyvind P, Kundeansvarlig på Oppegard Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding Tom :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Veldig grei beliggenhet, lett å kjøre innom på vei hjem fra tur eller ferie. Maten er supergod, varm og rikelig, og kommer raskt. Og dyrt er det heller ikke. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, lajlam2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018

Et koselig sted, god mat. Kan ikke si noe om sushi for det spiser jeg ikke. "Kroa" har alltid vært et bra sted å spise .Anbefales

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mossa53
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Vi har spist sushi og annet asiatisk. Veldig godt tilbredt og smaker godt. Beste sushi i området. Anbefales familier. Har både restaurant og take away. Hyggelig betjening som forklarer bra. Hyggelige priser.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, Espsim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Oppegard Sushi & Wok, så også på

 

Har du vært i Oppegard Sushi & Wok? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.