Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra. Fornøy siddis.”
Anmeldelse av Oppegard Sushi & Wok

Oppegard Sushi & Wok
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Oppegård
Prisklasse: USD 6 - USD 54
Beskrivelse: Oppegård Sushi & Wok ble etablert i 1997 av familien Pham, tidligere navn Oppegård kro. Vi er stolte av å fremdeles tilby våre gjester god mat og en sosial matopplevelse i Follo. Vi setter stor fokus på kvalitet med varierte og spennende smaksopplevelser. Kjøkkenet tilbyr et bredt utvalg av retter fra det asiatiske kjøkkenet og Sushi. Vi legger vekt på å gi våre gjester en matopplevelse av høy kvalitet enten du spiser i restauranten eller bestiller Take Away.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Oppegård Sushi & Wok ble etablert i 1997 av familien Pham, tidligere navn Oppegård kro. Vi er stolte av å fremdeles tilby våre gjester god mat og en sosial matopplevelse i Follo. Vi setter stor fokus på kvalitet med varierte og spennende smaksopplevelser. Kjøkkenet tilbyr et bredt utvalg av retter fra det asiatiske kjøkkenet og Sushi. Vi legger vekt på å gi våre gjester en matopplevelse av høy kvalitet enten du spiser i restauranten eller bestiller Take Away.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra. Fornøy siddis. Konge mat. Anbefales. Havnet her etter tusenfryd og det smakte bra for alle.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, trulso738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
717_yvindp, Markedsføring på Oppegard Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 30 anmeldelser

Anmeldt 5. mars 2020

Sprøstekt Kylling i Thai saus - helt supergod i dag. Stor posjon var det også. Denne må smakes. Det er viktig å støtte vårt nærmiljø. Vært kunde her siden vi flyttet til Greverud.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, TomE122
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
717_yvindp, Markedsføring på Oppegard Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2020

Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du tar deg tid og deler din erfaring med oss. Velkommen igjen:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2019 via mobile enheter

Vi har vært her og spist flere ganger. Jeg synes maten her bare blir bedre og bedre. Rask servering og hyggelig betjening gjør dette til et meget bra spisested.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Pergunderrud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
717_yvindp, Markedsføring på Oppegard Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2020

Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du tar deg tid og deler din erfaring med oss. Velkommen igjen:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2019 via mobile enheter

Bestilte Takeaway for meg og lillebroren min da jeg skulle passe på han etter en lang dag på jobben. Han som lagde burgere, Mehr eller noe gav oss bestilling med et stort smil. Sushien min var nydelig og broren min var godt fornøyd med sin baconcheese. Her skal jeg bestille igjen

Dato for besøk: september 2019
Takk, FridaSandness
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
717_yvindp, Kundeansvarlig på Oppegard Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2019

Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du tar deg tid og deler din erfaring med oss. Velkommen igjen:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2019 via mobile enheter

Vi forstår ikke hvorfor denne får så mange gode anmeldelser. Jeg har spist her et par ganger og maten var ikke veldig imponerende. Betjeningen virker slappe og lite opptatt av sosiale relasjoner med kundene.

Denne gangen fikk to av oss ikke det vi bestilte, men vi ville ikke vente lenger. Kylling i thailandsk saus var okay, men risen hadde seige klumper. Den virket underkokt og av dårlig kvalitet. I tillegg hadde jeg presisert at jeg ikke ønsker spicy mat og den retten jeg fikk var sterkere enn den jeg hadde bestilt. Samtidig hadde min mor blitt lovet ekstra grønnsaker istedenfor kjøtt, men da maten kom var det knapt med grønnsaker.

Det virker som at denne lokalpopulære restauranten har lite konkurranse, og støtter seg på sin beliggenhet og trofaste kunder. Jeg kjenner flere som har klaget på at de ansatte er utrivelige eller lite opptatt av å gi kunder en følelse av at de er ønsket.

NB: Vi fikk ikke noe kompensasjon for feilbestillingene.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Henry1455
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
717_yvindp, Kundeansvarlig på Oppegard Sushi & Wok, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2019

Hei Henry. Takk for din tilbakemelding. Det var virkelig leit å høre om din opplevelse. Vi lever av kundene våres og vi er veldig opptatte av å ta vare på våre trofaste og nye kunder.
Alle våre thai retter er merket med chili tegn. Disse rettene er utganspunktet sterk. Retten er godt opplyst med 1-3 chilitegn så her kan vi dessverre ikke lage i mild, men kun i medium, og det kan fortsatt være for sterk for enkelte. Hvis du ikke var fornøyd med maten under måltidet så hadde vi satt stor pris om du hadde sagt ifra til betjeningen sånn at kjøkkenet kunne ha lagd nye retter til dere. Vi må kunne få lov til å rette på feilen, for vi ønsker å yte god service. Det var ekstremt leit å høre at du føler vi er et oppskryt spisested, vi har eksistert i samme lokalene siden 1997, noe rett må vi ha gjort for å overleve i 22 år. Det er å yte vårt beste service, bra kvalitet på maten og kjapp levering er det vi har jobbet godt med i alle år. Det kan være enkelte dager vi bommer litt, og da håper vi på forståelser fra våre gode kunder om tilgivelse eller en ny sjans til å rette på oss. Håper vi ser deg igjen ved en annen anledning. Mvh Øyvind

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Oppegard Sushi & Wok, så også på

 

Har du vært i Oppegard Sushi & Wok? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din