Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god mat som alltid!”
Anmeldelse av Eden China Restaurant

Eden China Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Oppegård
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Dette er den beste kinesiske restauranten i Follo uten sidestykke! Kvalitet helt på høyde med de beste i Norge, men med priser som ligger godt under. Mange spennende retter fra både cantonesisk- og sezchuaninspirert kjøkken. Ingenting som gjør meg så glad som en porsjon biff og freshe grønnsaker i five-spice krydret saus fra Eden China på Oppegård stasjon

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 224stiana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 53 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Du trenger ikke å dra til Oslo for å finne en god Kina restaurant. Den finner du her på Oppegård.
Ta et besøk, du blir ikke skuffet.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Road495532
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018

Cripsy gode grønnsaker og blir krydret etter den enkeltes ønske. God hyggelig atmosfære i Kina stil.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Willy Sten H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat, tilbyr en bred meny som passer for alle. Lokalene trekker litt ned og kommer derfor ikke på toppscore.
Maten isolert sett får full score.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 496larsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018

Restauranten har en rikholdig meny av velsmakende retter. Szechuan-rettene er «hotte», her bør en avgrense seg til mild pluss. Ellers vil jeg anbefale retten «Seafood a la Eden», en herlig kombinasjon av fisk, skalldyr og grønnsaker med em god saus.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Dag_Hellerasten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eden China Restaurant, så også på

 

Har du vært i Eden China Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din