Helt forferdelig, dårlig service og forskjellsbehandling. Kunne ikke anbefalt min verste fiende en tur dit
Har bare vært her en gang, kun for kaffe, men det var et positivt besøk. Hyggelig betjening, god kaffe. Kløfta trengte virkelig noe nytt. Det så jeg folk flest mente, her var det mye folk. Håper stedet overlever korona-stengingen, og at folk er flinke til å bruke stede. ☕️
Etter en fin spasertur stoppet vi på Studio Kafé for å spise lunsj. Vi spiste Cæsar salat med nydelig ferskt brød til og en god kopp kaffe. Koselig sted og hyggelig vertskap. Kommer gjerne tilbake.
Cafe med nybaket surdeigsbrød, salater, pasta, småretter og veldig bra tapas. Det er hjemmekoselig og personalen gjør alt for at gjesterne skal trives. Var sosial ved langbordet eller kryp opp i et hjørne å les!