Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Expedia.com
USD 190
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Official Site
USD 156
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 190
PricelineUSD 199
TravelocityUSD 190
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (72)
Filtrer anmeldelser
72 resultater
Vurdering fra reisende
50
14
3
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
50
14
3
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 72 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

En helt fantastisk hotellopplevelse på alle måter! Utsøkt mat til både frokost, lunsj og middag. Verdens beste seng med et hav av puter. Spesielt hyggelige ansatte i absolutt alle ledd. Jeg bestiller gjerne igjen til jobbarrangementer og kommer også gjerne tilbake i privat regi.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, kristivl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Booking Lily Country Club, Sales på Lily Country Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2022

Kjære Kristivl,

Tusen takk for fantastiske tilbakemeldinger og at du har tatt deg tid til å gi oss tilbakemeldinger fra oppholdet hos oss. Det synes vi er ekstra hyggelig!

Du er hjertelig velkommen tilbake hos oss, både privat og i jobbsammenheng!

Ønsker deg en fin dag!

Mvh,
Stine | Gjeste koordinator
Lily Country Club

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2021

Vi bodde her som siste stopp på vår mini-bryllupsreise. Dette er antagelig det beste hotell-oppholdet vi har hatt noen gang. Ikke bare ser hotellet helt fantastisk ut, men servicen, rommene, spaet og maten leverte over forventning. Vi ble godt mottatt ved innsjekk og fikk tildelt et flott rom med utsikt mot skogen og golfbanen. Badekåpene på rommet var som å ta på seg en sky! Vi ble bedt om å dusje og skifte på hotellrommet før vi gikk ned i spaet, og det eneste vi kan sette fingeren på her - er at vi gjerne skulle hatt tøfler å gå ned i, slik at vi slapp å ta på "utesko" for å gå ned dit. I spaet ble vi møtt med nye badekåper, badesko og veldig hyggelig betjening. Mens vi var i spaet foregikk det et rituale i en av badstuene. Vi ble informert om at det dessverre var fullt, men at de kunne ordne noe spesielt til oss etter at dette var ferdig. Vi hadde booket en 3-retters middag i Brasseriet. Dette er noe av det beste vi har spist, noen gang. Med utsikt over golfbanen, god atmosfære og god mat - var dette en fantastisk opplevelse. Sengen var helt fantastisk god, med masse puter. Kunne gjerne ønsket oss to separate dyner fremfor dobbeldyne. Vi ble møtt av en superblid dame til frokost som viste oss til bordet. Frokosten var superbra og dette ble en flott start på dagen. Ved utsjekk møtte vi igjen den superhyggelige damen som sjekket oss inn, og vi dro derfra med en sikkerhet om at vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Marie O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Booking Lily Country Club, Sales på Lily Country Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2022

Kjære Marie O,

Vi setter veldig stor pris på at dere tar dere tid til å gi oss tilbakemeldinger fra deres opphold hos oss. Alle tilbakemeldinger blir tatt på alvor, slik at vi stadig blir bedre.

Vi synes også at det er ekstra hyggelig å høre at dere hadde et så fint opphold hos oss og at vi fikk ta del i deres mini-bryllupsreise.

Håper at vi får muligheten til å ønske dere varmt velkommen til oss ved en senere anledning :)

Ha en riktig god dag!

Mvh,
Stine | Gjeste koordinator
Lily Country Club

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Hvor skal man begynne? Fra vi møtte en superhyggelig, varm, karismatisk og imøtekommende resepsjonist/front desk manager da vi sjekket inn, til vi sjekket ut dagen etter, var oppholdet en serie av oppturer og hygge!
Har kun positivt å si om både hovmester, renholdere, badstumester, massør og bartender (som åpenbart kunne mixologi!).

Spainngang ga oppvarmet basseng, kulde-/varmekulp, steambad, badstu med mer. Rent og avslappende.

Maten, lunsj, middag og frokost var upåklagelig. Middagen i stor grad kulinarisk. Savnet vegetarisk/vegansk hovedrett på menyen, men dette er et kjøkken som nok ville disket opp gladelig.

Anbefales varmt.

Romtips: Betalt parkering helt fremme ved hotellet, ikke parker ved golfbanen.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anette_Femme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Booking Lily Country Club, Sales på Lily Country Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2022

Kjære Anette_Femme,

Tusen takk for fantastiske tilbakemeldinger! Det synes vi er ekstra hyggelig :)
Det gjør oss veldig glade ved å se at dere har hatt et fint opphold hos oss fra start til slutt.

Anbefaler å følge med på vår meny fra Brasseriet på vår hjemmeside - Der utvikler vi stadig menyen slik at vi stadig kan tilby flere alternativer!

Håper at vi får muligheten til å ønske dere varmt velkommen hos oss ved en senere anledning!

Ha en fin dag!

Mvh,
Stine | Guest Coordinator
Lily Country Club

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2021

Alt i alt et nydelig opphold fra innsjekk til utsjekk.
Hyggelig og serviceinnstilt personal, flott hotell og fin beliggenhet. Her får man veldig mye for pengene.
Utrolig god mat, både frokost middag og lunsj. Vi kommer definitivt tilbake, både med og uten barn:-)

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 447arianeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Booking Lily Country Club, Sales på Lily Country Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2022

Kjære 447arianeb,
Tusen takk for kjempe fine tilbakemeldinger og at du tar deg tid til å gi oss tilbakemeldinger på ditt opphold hos oss.

Vi kommer til å videresende tilbakemeldingene deres til riktig avdelinger. Det synes alle er ekstra hyggelig!

Vi håper at vi får mulighet til å ønske deg og dere velkommen igjen til klubben på landet! Hos oss er alle velkommen, både store og små!

Ha en fin dag!

Mvh,
Stine | Guest Coordinator
Lily Country Club

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021

Et fantastisk hotell. Med supre medarbeidere. Fantastisk god mat i restauranten. Barna storkoste seg og det var noe for alle å gjøre. En fantastisk avslappende stemning i spa. Virkelig valuta for pengene.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, AnnCathrin84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Booking Lily Country Club, Sales på Lily Country Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2022

Hei AnnCathrin84,
Tusen takk for kjempe fine tilbakemeldinger og at du tar deg tid til å gi oss tilbakemeldinger på ditt opphold hos oss. Det synes vi er ekstra hyggelig!

Veldig hyggelig å lese at familien deres har hatt et så fint opphold hos oss. Vi håper at både store og små koste seg!

Dere er hjertelig velkommen hos oss igjen på klubben på landet!

Ønsker deg en fin dag!

Mvh,
Stine | Gjestekoordinator
Lily Country Club

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser