VinterIda
13.3 km fra Lily Country Club
13.3 km fra Lily Country Club
Se flere hoteller i Kløfta
Anmeldt 27. august 2022 via mobile enheter

Elsker dette hotellet! Kul atmosfære, fine rom, rolige omgivelser og nydelig mat! Pizza’n i Brasseriet er den beste i mils omkrets! Nydelig frokost og god service! Anbefales på det sterkeste og det er ingen andre hoteller jeg har vært på i Norge som har den samme wiben!

Romtips: Rom vendt utover, unngå rom rett ved uterestaurant på sommeren
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, marianneaa78
Anmeldt 18. august 2022 via mobile enheter

Veldig fint hotell. Nydelige rom. Trivelige i resepsjonen. Bare synd renholdet ikke er særlig bra. Bor på juniorsuite og badekaret er skitten, og det lå gjenglemte kluter.. så her er det forbedringspotensial helt klart!

Shuttle går sjelden og taxi er dyrt (400 på dagtid) men sikkert verdt det for de som spiller golf. Delikat innredede rom

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Missjetlagged
Anmeldt 22. juli 2022

Veldig fornøyd med vårt opphold. Gode senger, bra utvalg av puter på rommet. Deilig frokost, noe for en hver smak. På spaet fikk vi ladet batteriene for dagen- anbefales.

Noe dårlig wifi på rommet, og litt kluss med den nye nettsiden når jeg skulle booke spa og middagsreservasjon pr. nett.

Men alt i alt- veldig fornøyd. Kommer til å anbefale det til andre.

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, AnjaSyrstad
Hampus Bjerkhagen, Owner på Lily Country Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Hei AnjaSyrstad!

Så koselig at du hadde en bra opplevelse her hos oss.
Vi setter utrolig stor pris på din tilbakemelding.

Vi vil ta din tilbakemelding videre for å se på våres hjemmeside, slik at gjestens reise på nett skal være enklest mulig.

Husk at du er alltid velkommen tilbake dersom du har lyst til å besøke oss igjen.
Ønsker deg en fin dag videre.

Med vennlig hilsen,
Hampus | Assist. Front Office Manager
Lily Country Club

Anmeldt 20. mai 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat, god service, behagelig seng og trivelige restauranter. Enkelt å finne frem. God frokost. Fin vestibyle. Flott SPA-anlegg med alle fasiliteter. Velvillig betjening på alle nivå. Anbefales for kurs og for ferie. Dog trang forelesningssal der vi var.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, AnneKMH
Hampus Bjerkhagen, Guest Services / Front Office på Lily Country Club, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022

Hei Anne!

Så koselig at du hadde en bra opplevelse her hos oss.
Ønsker deg en fin dag videre.

Med vennlig hilsen,
Hampus | Assist. Front Office Manager
Lily Country Club

Anmeldt 15. mai 2022

Oppholdet var fantastisk med hyggelig betjening, fine rom og godt utvalg på frokostbuffeten. Er derimot litt mer skuffet over spa-avdelingen. Det var fine lokaler, men spa-behandlingen var ikke noe å skyte av.. Det føltes bortkastet ut, hvor verken massasjen var god eller jeg fikk de minuttene jeg betalte for. I tillegg var det en del barn i bassenget, kan være en idé å innføre egne tider for småbarn i spaavdelingen? Fantastisk opphold ellers!

Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, anonymbruker0