“Ønsker man ikke kunder?”

Allmuen kafé & interiør
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Dale
Beskrivelse: Kafé, catering, interiør
Beskrivelse: Kafé, catering, interiør
Anmeldt 22. januar 2019

Etter å ha lest reportasje i Firda der eier etterlyser kunder for å overleve økonomisk ville vi støtte opp og valgte derfor kaféen til dagens lunsj.
Opplevelsen ble dessverre en skuffelse og kan kanskje forklare hvorfor det ikke går så bra?
Det var kun fire gjester i kaféen da vi kom inn og gikk fram til disken, men betjeningen overså oss fullstendig. De stod med ryggen til og var opptatt med sine egne gjøremål. Vi måtte flere ganger påkalle deres oppmerksomhet før vi fikk bestille. Bestillingen måtte forøvrig gjøres på engelsk da betjeningen ikke behersket norsk.
Da bestillingen endelig var gjort kom neste nedtur. Kaffekannen på disken var tom og den kannen man hentet som erstatning viste seg også å være tom. Resultatet var at man måtte lage ny og det tok 10-15 minutter. Dette var egentlig ikke noe problem, men da kaffen endelig var ferdig tok man seg ikke bryderiet med å servere oss, men vi måtte selv følge med og hente kaffen.
I mellomtiden hadde maten blitt servert og den var veldig god, både suppe, salat og kake.
Det som ødela opplevelsen for oss var den totale mangel på service, men det har ikke skremt oss da vi håper det var en engangs opplevelse?
Vi prøver igjen neste gang vi er i Dale.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Odd A

Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

God atmosfære. Nudelige skillingsboller og god kakedisk. Her får du både varm og kald mat. Hyggelig betjening og mye fint i butikkhyllene.

Takk, 917evad
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

En koselig cafe. Spiste en cæsarsalat som var god. Kyllingen var kald og det var ikke så store porsjoner men ellers var den god.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, celinayuan
Anmeldt 1. september 2016 via mobile enheter

Et obligatorisk sted å besøke når jeg er på besøk hos venner i Dale, nydelig mat og god servering. Forstår hvorfor det er en av de beste kafeene i fylket

Dato for besøk: september 2016
Takk, Arnefv
Anmeldt 14. juli 2015 via mobile enheter

Kjekk og heimekoseleg kafé i Dale. Er Obligatorisk stopp når vi passerer forbi i både bil og på sykkel.
Gode bakevarer og godt utval i kaffi.

Dato for besøk: juli 2015
Takk, Pluto B

Reisende som så på Allmuen kafé & interiør, så også på

Dale, Sogn og Fjordane

Har du vært i Allmuen kafé & interiør? Del dine erfaringer!