Catnipus
Hagen
48.2 km fra Tangenodden Camping
Se flere hoteller i Tangen
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Dyrt! Betalte 350 kr for telt, 2 voksne og 3 unger på 2, 4 og 6 år (250 for telt og 20 pr pers). Teltplassen vi fikk tildelt var ikke flat. Toalettanlegget var delt hun-/hankjønn og hver side besto av 2 toaletter uten vask i rom så små at man måtte sette seg før døra kunne lukkes ( det var 10cm fra knærne til døra), to dusjrom uten vask og to knøttsmå vasker som ikke var i egne rom. Det var altså ikke mulig å ta morgenvasken uten å stå på utstilling. Jeg er usikker på hva de 20 kr var for, men jeg kan ikke si jeg opplevde noe ekstra som var verdt 20kr.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Morten K
Anmeldt 2. april 2018

Kort fortalt så kom vi på Campingen å ble møtt av en utrolig koselig mann. blid som sola og følte at han gjorde alt for at vi skulle få en bra opplevelse, fikk nøkkelen og låste oss inn i hytta...WOW fantastisk flott hytte, ren og velholdt og hadde alt av det vi trengte for å kunne lage mat til oss og babyen vi hadde med oss på 9 mnd. vi spurte om Internett og regnet ikke med at han faktisk kom ned til oss å spurte om vi hadde fått logget oss på og han fortalte om hvordan vi logget på nettet, mulig det ikke betyr så mye for noen, men for oss ga det litt ekstra:) vi så eieren ofte da han gikk forbi å han hilste å slo av en prat og lurte på om vi hadde det bra. sier bare:)))) vi sendte mail og fikk svar kort tid etterpå om det var noe vi lurte på, det kaller jeg god kunde service. vi la også merke til doene som var rene og musikken som ble spilt på doene, koselig:) ellerså var det en fantastisk plass ved vannet og vi ønsker å komme igjen å oppleve litt av sommeren der og benytte oss av god mat og underholding som var like nedenfor der vi hadde hytte på en koselig restaurant med flott utsikt ut mot sjøen:) synd det var stengt i påsken da vi var der, vi kommer igjen, men vi fikk da laget Lamme lår og lamme stek da kjøkkenet var utstyrt med alt vi trengte. pluss med micro og oppvask maskin:) kunne sagt mye mere, men helt ærlig så anbefaler vi alle å ta turen innom å oppleve en fantastisk natur, flott betjening og ikke minst flotte hytter. hilsen en kjempe fornøyd famile som opplevde Påsken 2018 der:) 10/10 :)

Romtips: flott natur å utrolig bra betjening som er der for deg:)
Dato for oppholdet: mars 2018
5  Takk, Varg V
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Gammalt sanitæranlegg med generelt dårlig reinhald spindelvev i alle hjørner og urinrestar rundt dosete. Fin beliggenheit, men dårlige drop in plassar, få flate tomter. Trådlaust Internett med dårlig dekning. Billig overnatting, men heller ikkje verdt meir.

Dato for oppholdet: juli 2017
3  Takk, 495kjartans
Anmeldt 8. juli 2017 via mobile enheter

Fin campingplass. Ligger fint til nede ved vannet. Det ene servicebygget er litt gammelt, men rent. Kiosk med mulighet for å kjøpe enkle middagsretter. Liten strand med bademuligheter. Brygge for småbåter med strømuttak. Lekeplass for barna.

Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, Jallagjengen
Anmeldt 29. juni 2017

Kom hit for en natt. Syns betjeningen var grei og plassen fin, men servicehuset er det værste jeg har sett på lenge. Toalettene var så små at man fikk nesten ikke igjen døren, en stk vask og null privatliv og i samme mikrobygg et lite kjøkken så å si uten ståplass da denne var opptatt av to varmtvannsberedere. Har ikke sett noe lignende for å si det mildt.
En natt og ikke flere.

Dato for oppholdet: juni 2017