Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (34)
Filtrer anmeldelser
34 resultater
Vurdering fra reisende
6
8
6
9
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
8
6
9
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 34 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig fin beliggenhet helt inntil vannet. Men får en del minus dessverre. Utrolig dårlig renhold på servicebygg. Møkkete dusjer, toaletter og vasker. Gulvet er nok ikke vasket siden i fjor. Toalett og dusjrom er utrolig trange. Å trenger en oppgradering. Lag med støv på alle varme ovner og vinduskarmer. Han jeg tror er eieren er en sur, gretten og høyrøstet mann. Han høres over store deler av campingen. Man han andre mannen som jobber der er helt super. Han er så service innstilt å virkelig behjelpelig som gjør alt for gjestene. Hadde de ansatt en skikkelig god renholder og eieren hadde gått av med pensjon hadde stedet fått en 5 stjernes.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, lisecathrineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Dette var mitt 3.besøk hit. Og vært fornøyd alle gangene.
Ja plassen bærer preg av å være litt sliten og kunne kanskje trengt en liten oppfrisking.
Men det er bare pirk.
Hyggelig personalet, god pizza og flott beliggenhet!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 952annkristinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Ikke kom her med telt! Dette er for bobiler og campingvogner.
Vi ble tilvist teltplass i en bratt bakke ned mot vannet og inn mot noe skau. Sykt mye mygg og andre spennende krypdyr...
Sanitærforhold trange og gamle, men vel egentlig reint...
Dyreste campingen vi har vært innom i løpet av ferien!
Glad det var bare for ei natt

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, heidir555
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019

Bestilte såkalt 5 stjerneshytte da vi trengte to soverom til oss og baby på 11 mnd. Var knapt plass til reiseseng,hytten var gammel og slitt og preget av dårlig renhold.Vi var også uheldig og fikk hytten nærmest resturant med høylydte mennesker og bikerfolk som måtte stå og la sykkelen dure i en halvtime før de stakk (dette resulterte i legging på baby på 4 timer). Toppen av kransekaken var eieren av stedet som satt og drakk alkohol med gjestene og fortalte høylydt om diverse meninger som vi overhodet ikke var interessert i og høre. Eneste plussen som er verdt og ta med er beliggenheten av campingen. Vi kommer ikke igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Frk9070
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019

Såkalt "høystandardhytte", eller 5-stjernershytte som det også går som, er intet mer enn hva vi ville gitt to stjerner. Dårlige senger, trist inventar og et bad som også var umoderne på 90-tallet falt ikke i smak. Spesielt ikke til en pris som var 1290 NOK per natt, når man kan få flotte og moderne hytter med to soverom ellers i landet til samme pris.

Det var heller ikke spesielt sjarmerende at eieren av stedet drakk alkohol med gjestene og var høylytt og uten filter på hvilke meninger som ble delt, og det langt ut på kvelden.

Vi kommer aldri igjen!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Catnipus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser