Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (37)
Filtrer anmeldelser
37 resultater
Vurdering fra reisende
7
8
8
9
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7
8
8
9
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 37 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Takk for nok et hyggelig opphold! Plassen ligger utrolig fint til ved Mjøsa, der det er tilrettelagt for både bading og fisking i trygge omgivelser for hele familien. Servicen på stedet er upåklagelig. Både innehaveren og betjeningen er veldig hyggelige. Pizzaen som fås kjøpt på uterestauranten er helt nydelig.
Vi er en familie på 3, og leide en 5-stjerners hytte. Hyttene er fine og ligger fint plasser med utsikt mot brygga. Badene i hyttene kan nok trenge en oppgradering snart, men funker til sitt bruk. Vi kan absolutt anbefale plassen!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 505annil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020

Pizzaen er utrolig god her! Sånn ellers så bor det mange i campingvogner på langtidsleie, og dette preger campingplassen. Vi syntes folk var ganske hensynsløse med full fest kl to om natten og andre som hadde sin radiokanal høyt på veldig tidlig om morgenen. Viktig at alle får hører på P1! Sanitæranlegget er ikke bra. Det er gammelt og lukter litt. Alt i alt var det helt ok å campe på Tangenodden en natt, men vi hadde fort blitt lei av å være der lengre!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Turistiegetland2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig fin beliggenhet helt inntil vannet. Men får en del minus dessverre. Utrolig dårlig renhold på servicebygg. Møkkete dusjer, toaletter og vasker. Gulvet er nok ikke vasket siden i fjor. Toalett og dusjrom er utrolig trange. Å trenger en oppgradering. Lag med støv på alle varme ovner og vinduskarmer. Han jeg tror er eieren er en sur, gretten og høyrøstet mann. Han høres over store deler av campingen. Man han andre mannen som jobber der er helt super. Han er så service innstilt å virkelig behjelpelig som gjør alt for gjestene. Hadde de ansatt en skikkelig god renholder og eieren hadde gått av med pensjon hadde stedet fått en 5 stjernes.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, lisecathrineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Dette var mitt 3.besøk hit. Og vært fornøyd alle gangene.
Ja plassen bærer preg av å være litt sliten og kunne kanskje trengt en liten oppfrisking.
Men det er bare pirk.
Hyggelig personalet, god pizza og flott beliggenhet!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 952annkristinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Ikke kom her med telt! Dette er for bobiler og campingvogner.
Vi ble tilvist teltplass i en bratt bakke ned mot vannet og inn mot noe skau. Sykt mye mygg og andre spennende krypdyr...
Sanitærforhold trange og gamle, men vel egentlig reint...
Dyreste campingen vi har vært innom i løpet av ferien!
Glad det var bare for ei natt

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, heidir555
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser