“Nydelig pizza”

Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Beste pizza restauranten i Antiparos! Egentlig beste pizza jeg har spist noen gang! Enkelt og mye god smaker, god vin.
Lurt å bestille bord her, alltid fult og mye reservert.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Sara N

Anmeldt 1. august 2016 via mobile enheter

Vis du vil ha italiensk på Antiparos så er det bare og gå til Lollo's pizzeria. Det har herlig folk som jobber der. Vi var 12 personer og det tok 20 minutter og få all maten på bordet og det var mens det var mange andre der.
Husk vis du skal ditt må du bestille bord, det er for bra til at det er ledig bord på kvelden.

Dato for besøk: august 2016
1  Takk, Jesper U H
Pizzeria-Lollos, Owner på Lollo's Antiparos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2017

Takk for hyggelig tilbakemedling! Velkommen tilbake.

Sabrina, Stefanos og Lollos Team

Anmeldt 27. juli 2016 via mobile enheter

Vi skjønte fort at dette var en populær restaurant og at vi måtte bestille bord. Vi stod en stund og ventet og måtte selv oppsøke personalet for å bli vist til bordet. Vi var tidlig, kun gjester ved to andre bord. Pizzaen var god, men har smakt mye bedre andre steder til halve prisen. Her var det dyrt. Etterhvert som det kom flere gjester ble de stående å vente uten noen tok imot dem. Tilslutt begynte de å vandre mellom bordene for å få kontakt med personalet. Tydelig at restauranten ikke har gode rutiner på mottakelse av gjester. Da vi ønsket å betale var restauranten full, mange som ventet, men det tok lang tid for å få kontakt med personalet for å be om regningen og det tok lang tid før regningen kom. Alt i alt passe fornøyd.

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, astmor

Vi taker for din tilbakemdling og bruker din feedback til stadig aa forbedre oss.

Sabrina og Stefanos

Anmeldt 13. juli 2016 via mobile enheter

Servicen er kjempe bra! Flinke med barnefamilier. Pizza som man kan dø for! Anbefales på det varmeste. Beliggenheten er nede ved havna, så her får du nydelig utsikt og Antiparos beste pizza

Dato for besøk: juli 2016
2  Takk, Pål Ø

Takker for hyggelig tuilbakemdling!
Velkommen tilbake.

Sabrina, Stefanos og Lollos Team

Anmeldt 11. juli 2014 via mobile enheter

Restauranten ligger fint til på havnen. Travelt rundt middagstider, men det tok ikke lang tid å få bord. Menyen er omfattende på pizzasiden. Maten kom raskt og smakte meget bra! Hyggelig betjening og vel verd prisen!

2  Takk, Bjørn D
Pizzeria-Lollos, Owner på Lollo's Antiparos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2017

Takker for hyggelig tilbakemelding og onsker velkommen igjen.

Sabrina og Stefanos

Reisende som så på Lollo's Antiparos, så også på

Antiparos Town, Antiparos
Antiparos Town, Antiparos

Antiparos, Kykladene

Har du vært i Lollo's Antiparos? Del dine erfaringer!