Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Flott ukestur med mange opplevelser

Vi ble plukka opp i Galle etter å ha organisert de første dagene i Sri Lanka på egen hånd. Seneka... les mer

Anmeldt 5. mars 2020
C0uple_N0rway
,
Floro
Flott rundtur

Vi hadde en 6 dagers rundreise hvor vi fikk et variert program med både kultur og opplevelser... les mer

Anmeldt 7. januar 2020
Gunn Hege M
,
Trondheim, Norge
Les alle 98 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (98)
Filtrer anmeldelser
98 resultater
Vurdering fra reisende
85
11
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
85
11
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 98 anmeldelser
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde en fantastisk opplevelse. Vi ble hentet på flyplassen i en ordentlig bil med en guide som personlig fulgte oss overalt i 5 dager. Vi følte oss trygge og ivaretatt, og vi fikk oppleve Sri Lanka med dens nydelige natur og rike dyreliv. Anbefales helt klart

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, theasundberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merete L, Manager på NorLanka Travels - Day Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Hei Thea!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er alltid ekstra stas å få være med å arrangere bryllupsreiser,
og sørge for at folk for hyggelige minner å ta med seg fra en spesiell ferie!
Vedig koselig å treffe dere og være en del av deres drømmeferie!

Håper vi sees igjen!

Hilsen Dinesh, Merete
og resten av teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

En uforglemmelig ferie i dette spennende landet. Frister til gjentagelse. Tip topp tommel opp.Blide hyggelig mennesker

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, IngerB108
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merete L, Manager på NorLanka Travels - Day Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Inger Berit!
Veldig koselig å få vist frem "mitt" Sri Lanka til deg og resten av reisefølget. Sosialt og opplevelsesrikt!
Håper du tar turen igjen en dag!

Hilsen Merete, Dinesh
og resten av gjengen her i Hikkaduwa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Vi valgte å ta en dagstur på safari i Udawalawe med Norlanka. En flott opplevelse. Enkel og rask bestilling. Super sjåfør og guide. Flott safariopplevelse i parken og en sjåfør som tok oss med på en uforglemmelig tur. Vi fikk se massevis av dyr.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Hilmart
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merete L, Manager på NorLanka Travels - Day Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018

Hei Hilde!
Takk for at dere brukte Norlanka Travels til deres dagstur på Sri Lanka!
Og veldig bra å høre at safarien også ble vellykket med mange elefanter.
Udawalawe er virkelig en opplevelse!

Takk for hyggelig ord!

Hilsen Merete
og resten av Norlanka Travels Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Vi valgte å tilbringe et par dager i Hikkaduwa, før rundreisen med Norlanka. Dessverre ikke plass på At Ease resort, så vi hadde er par dager på Coral Sands hotell, et koselig og hyggelig sted. Anbefales å venne seg til varme og kultur et par dager før rundreisen starter.
Rundreisen med en hyggelig sjåfør tok oss med på en uforglemmelig reise med masse opplevelser vi antageligvis ikke hadde opplevd på egen hånd. Voksne og barn på 10 og 13 koste seg med nye og mange inntrykk hver dag, og det passet fint med en liten pause i bilen mellom ulike aktiviteter.
Overnatting på flotte hotell og fine steder. Hotellet i Ella var litt slitt, ellers god standard på det meste.
Ankom "lille England" i regn, og kjørte kun gjennom byen. Men det kunne godt vært satt av litt tid til å vandre litt rundt i byen.
Fint at det var guider på enkelte steder som informerte og forklarte godt.
Opplegget med Norlanka var supert for barn og voksne, og anbefales for å se og oppleve mye av Sri Lanka med gode og kjente sjåfører.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, naevra2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merete L, Manager på NorLanka Travels - Day Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2018

Hei Nævra-familien !

Så hyggelig å høre fra dere og at dere har hatt en fin rundriese med Norlanka Travels.
Som du nevner, er noe av fordelen med å reisen med bil og lokalkjent sjåfør at en får med seg mye mer enn om en hadde reist på egenhånd. Våre sjåfører er godt kjent og vet hvor, når og hvordan det lønner seg å oppleve de ulike stedene.
- Håper dere kommer tilbake til Sri Lanka en dag, ved å bestille i god tid håper jeg vi også har plass på At Ease Beach Hotel her i Hikkaduwa!

Takk for at dere reiste med Norlanka Travels!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Veldig bra arrangert rundtur (5 dager) med den hyggelige og lokalkjente sjåføren Amilla som tok veldig godt vare på oss hele veien. Ett av hotellene vi ikke valgte bort / oppgraderte var turens eneste nedtur. Hotellet «Ella Mount Heaven» har en spektakulær beliggenhet, men det er slitt, skittent og har svært begrenset tilbud og kvalitet på matfronten.
Resten av turen var derimot meget bra!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 95bardt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merete L, Manager på NorLanka Travels - Day Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2018

Hei Bård med familie!

Så hyggelig å høre at dere hadde en flott rundreise sammen med Amila. Han viste meg et flott bilde av dere sammen etter ankomst ved KKB, og det hørtes ut som om han hadde kost seg på tur med dere og :)

Takk for tilbakemelding på hotell. Utvalget av gode hoteller i Ella er litt begrenset, men vi er stadig på utkikk etter forbedringer. Jeg tar med deres vurdering i tilbakemeldingen. Takk!

Bra at dere uansett sitter igjen med et godt inntrykk og god opplevelse fra rundreisen på Sri Lanka :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser