Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (68)
Filtrer anmeldelser
68 resultater
Vurdering fra reisende
63
3
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
63
3
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 68 anmeldelser
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Høy standard på igloen, med vannkoker, kjøleskap og en deilig elektrisk dobbelseng. Fantastisk utsikt til Lyngsalpene. Spiste en herlig middag i restauranten, etterfulgt av en whiskey i peisstua. Utrolig hyggelig. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Rasmuss3n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Vi var 4 som bodde på en av hyttene. Helt strøkent, med kjøkken, bad 2 soverom og badstu. Fantastisk utsikt mot lyngsalpene. Spiste nydelig frokost på hotellet. Fikk smøre matpakke til dagsturen vår. Jacuzzien med servering av noe leskende - og den nydelige utsikta. Middag i restauranten var helt utsøkt. Når da også vertskapet bryr seg om, spør om vi mangler noe, er hyggelig å blide, da kan man knapt ha det bedre. Tusen takk for et fantastisk opphold. Neste gang må glassigloen prøves ut.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, annesT9707OU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Fantastisk liten moderne glassiglo med deilige justerbare senger, nydelig panoramautsikt utover Lyngenfjorden og fjellene i bagrunn, innlagt vann med topp moderne bad, kjøleskap, vannkoker og mikro (igloo 180 Jupiter). Utendørs jacuzzi ved hovedhuset med samme flotte utsikt. Testet ikke badstuen, men også denne kunne vi fått med på kjøpet. Ypperlig service og nydelig frokost servert ved bordet. Kunne ikke hatt et mer idyllisk og behagelig opphold.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 494camillah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dette er et fantastisk sted. Vi var 3 i en av 180g igloene. Fikk en ekstra seng. Det er rent og de som jobber der har kundeservice over verdensklasse.
Magisk å ligge å se på lyngenalpene og vannet.
Restauranten er også fantastisk. Vi hadde reinsdyr og tiramisu noe som var helt fantastisk.
Har ingenting å sette fingeren på.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Flotte lokaler, hyggelig betjening, og førsteklasses mat. Utsikten fra restauranten alene er verdt et besøk, når du da i tillegg får mat av en kvalitet en normalt bare får i større byer, så blir dagen en merkedag.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, monal499
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser