Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
StayForLong
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (50)
Filtrer anmeldelser
50 resultater
Vurdering fra reisende
7
2
5
16
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7
2
5
16
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 50 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2019

Styr unna! Vi booket dette "hotellet" da det ikke var andre ledige alternativer i området. Vi betalte for bungalow, men fikk et slitent rom. De prøvde å skylde på at det var fordi vi hadde med oss hund, men vi hadde uansett fått det samme rommet. Vi ble enige om å kansellere oppholdet og at de skulle refundere oss pengene siden de ikke hadde flere bungalower. De ba oss kontakte Hotels.com for å få refundert beløpet. Vi var i kontakt med Hotels.com og siden vi allerede hadde betalt på stedet, fikk vi beskjed om at det var hotellet som måtte refundere pengene. Prøvde å kontakte de ang. dette i etterkant, men de har verken svart eller refundert pengene. De var nok fullstendig klare over at de hadde fått pengene og dermed var "greie" nok til å godta kansellering og refusjon, men prøvde å skyve problemet over på Hotels.com.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bustipaeventyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019

Booker rom/hytte på Internett i forkant samme dag , men når enn kommer fram seint om kvelden, får enn beskjed om at det er fullbooket/overbooket og man får alternativt tilbud om å kjøre 1 time +ferge for alternativt overnattingssted, noe som ikke blir mulig eller er aktuelt når klokka er over 23..... Vi spør om hvorfor kunne ikke de informert om dette på telefon/Mail i forkant etter bestilling, det ville de ikke svare på. Heller ingen refusjon av penger var mulig å få til. Svært uprofesjonell behandling, styr unna!!!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anders T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018

Vi var et kjærestepar som ønsket oss en natt på hotell siste dag av ferien, da vi ellers hadde overnattet i telt. Hotellene i området rundt var alle fullbooket, dermed var Solfjord eneste alternativ. Vi ringte på forhånd for å bestille. Vi hadde sjekket booking.com, og så at det var ledige rom på Solfjord. Vi ble enige om et rom, som de skulle holde av til oss til vi kom fram (det tok ca. 1,5t å kjøre). På vei dit ble vi ringt opp og fikk beskjed om at det hadde skjedd en feil, slik at rommet vårt var blitt opptatt, men vi skulle få en campingvogn å sove i for 500kr. Campingvogna var i ok standard i følge han vi snakket med.
Da vi kom frem og fikk vogna vi skulle sove, fikk vi litt sjokk. Den var ikke vasket, kun redd opp. Det var mange edderkopper der, og ikke noe innbydende i det hele tatt. Vi gikk inn for å spørre om de hadde noen rom ledig, men det hadde de ikke. Etter noen timer ble det satt ut et skilt om at de hadde ledige rom. Vi sjekket derfor booking.com igjen, og så der at de hadde ledige rom. Vi gikk derfor inn for å høre om hvorfor vi ikke hadde fått det istedet for en vogn. Han kom med unnskyldning på unnskyldning, og løy så mye at han trodde på det selv. Vi kunne få ''oppgradere'' rommet for 1000kr, altså oppå de 500kr vi allerede hadde betalt for vogna. Vi hadde ikke brukt vogna, bare sett i den, og gått ut igjen.
Vi måtte betale 1000kr for et nytt rom, så tilsammen betale vi 1500kr, for et rom som så vidt var verd 500kr.
Bad og dusj var i dårlig standard med fukt og det var ikke rent.
Maten var ikke til å skryte av med tanke på prisen som ble betalt.
Wifi var for dårlig til å surfe noe som helst på nettet.
Renholdet var så og si ikke til stede. Skittent, duftlys overalt for å sjule fukt og fæl lukt.

Vil ikke anbefale Solfjord til noen. Det er et overpriset vandrehjem med dårlig standard.

Romtips: Ikke book rom her.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
3  Takk, julieaG6231ZM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018

Her er det ugler i mosen. Rommet ble bestilt og betalt på Booking.com. Vi ble i tillegg krevd kredittkort ved ankomst. Dette trodde vi bare var en formalitet, men kortet ble belastet beløpet for leien og rommet var dermed betalt dobbelt. Har vært i kontakt med Solfjord og de klarer ikke ordne opp i dette og vi har i skrivende stund fortsatt ikke fått tilbake beløpet. Styr unna!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, GuttormS4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Eksklusivt i form av sin enkelhet. Nesten som å være tilbake på camp, men med en fantastisk sørvis. Det var godt å lande her mellom all overdådighet man møter ellers. God informasjon om området rundt.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 432btw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser