Flott elg som ruver i terrenget! Stoppet en solskinnsdag og elgen tok seg bra ut. Æljbua solgte... les mer
På veg mot Flisa kom vi over denne elgen i Stor-Elvdal Denne elgen i polert rustfritt stål er... les mer
Denne elgen kan du umulig kjøre forbi uten å se, med sine drøye 10 meter høy, er den lett synlig for enhver bilist som passerer. En rasteplass med god plass som nok kunne vært bedre utnyttet med et tilbud om kjøp av noe å spise og drikke, kanskje et bedre tilbud som bil-trøtte barn kan leke med osv. Vi oppdaget den ved en tilfeldighet på tur mellom Hamar og Røros og måtte selvfølgelig stoppe for å ta noen bilder.
Stoppet for å spise medbrakt matpakker og for å gå på do. Fine benker og en kjempefin wc. Storelgen i stål er verd en stopp i seg selv.
Imponerende flott elg i stål, ca 10 meter høy. Fint sted å stoppe for å strekke på beina, men mangler kafé eller kiosk.
Stoppet for en matpause underveis på ferieturen. Veldig kjekt med sitteplasser i skyggen av trærne, men kunne gjerne vært noen flere.
Toalettfasilitetene var det verre med. Illeluktende og skittent, til tross for at dette var på formiddagen.
Ellers var det en fin plass, og gøy for ungene å ha et så stort lmråde å løpe rundt på. Den store elgen var også veldig spennende 😊📷
Jeg var klar over at elgen både var stor og blank. Men å oppleve den, stå vedsiden av den, det var først da det gikk opp for meg hvor stor og flott den er. Plasseringen er ideell. Fin plass å raste også.
Dette er et festlig stopp for store og små. Det vil si at sammenliknet med elgen blir alle små. Det var bare to toalett der og det gikk ikke å vaske hendene på det ene. Det var lang dokø. Ellers er det godt med sitteplasser om man vil raste og ei «pølsebu» som også selger elgburger og vafler.